Gorzów Wielkopolski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Gorzów Wielkopolski.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alesto napisał/a:
już puka do mych drzwimultikulti coraz blizej :/
[ Dodano 2024-06-19, 18:23 ]
Nie sądziłem że takich czasów dożyje co śmialiśmy się z zachodu mamy na podwórku i nie trzeba bo długo czekac
Chojnie_Obdarzony napisał/a:
Figiel to jest jak ktoś puści bąka w windzie i ucieka na następnym piętrze. Kazek śpiewał: "tygiel kulturowy pożyteczny i zdrowy"
Byłem pijany i gluchy jak tego słuchałem a to ci figiel!
edek_kotek napisał/a:
To ci co dostali wizy od pisu?
nie, tych szfaby przywieźli w prezęcie, bilet w jedną stronę do Tuskolandi
Wyłapać i deportować. Pokazali że nie nadają się do życia w naszym kraju.
[ Dodano: 2024-06-19, 19:45 ]
Jeśli to ci to będzie łatwo ich namierzyć i cofnąć wizy, niech spadają do swoich krajów jeśli nie potrafią się zachować w Polsce, wystarczy że nasi rodzimi kibole się napieprzają, więcej nam takich nie potrzeba.
[ Dodano: 2024-06-19, 19:45 ]
edek_kotek napisał/a:
Jeśli to ci to będzie łatwo ich namierzyć i cofnąć wizy, niech spadają do swoich krajów jeśli nie potrafią się zachować w Polsce, wystarczy że nasi rodzimi kibole się napieprzają, więcej nam takich nie potrzeba.
Tomassini napisał/a:
Dzikusy. Nie zasługują na życie w Polsce.
To te tłuste krowy na czarno poubierane, z petem w ryju, obwisłym brzuchem i wózkiem z dzieciakiem przed nim, zasługują na życie w Polsce? Jesteś posrany czy po prostu głupi?
To nie Turki i Gruziny tylko futbolowe zjeby, a futbol to wiadomo ciota i chuj. Amęt.
[ Dodano: 2024-06-16, 02:11 ]
Proponuje administracji aby podpiąć specjalny wątek (tak jak jest dla Ukrainy i Izraela) o najeźdźcach,
ale nie łączyć walk na granicy z tym co się dzieje w kraju, jeśli potrzeba to
jeden wątek na wojnę hybrydową czyli akcje na granicy i
drugi na ataki terrorystyczne w Polsce,
gdzie nie będzie dyskusji, ale same zdjęcia/filmy/linki do artykułów.
[ Dodano: 2024-06-16, 02:13 ]
jeśli będą użytkownicy chcieli to taki sam wątek może powstać dla akcji Ukraińców na terenie Polski
Proponuje administracji aby podpiąć specjalny wątek (tak jak jest dla Ukrainy i Izraela) o najeźdźcach,
ale nie łączyć walk na granicy z tym co się dzieje w kraju, jeśli potrzeba to
jeden wątek na wojnę hybrydową czyli akcje na granicy i
drugi na ataki terrorystyczne w Polsce,
gdzie nie będzie dyskusji, ale same zdjęcia/filmy/linki do artykułów.
[ Dodano: 2024-06-16, 02:13 ]
jeśli będą użytkownicy chcieli to taki sam wątek może powstać dla akcji Ukraińców na terenie Polski
edek_kotek napisał/a:
Jedni dostali od pisu, drudzy od PO a Ty człowiecze dostaniesz od tych przybyszów po twarzy…oby nie. Ludzie, musimy się w końcu zjednoczyć a nie prowadzić tą wojnę polsko- polską
edek_kotek napisał/a:
To ci co dostali wizy od PiSu, a teraz dostaną po 500 euro od KO i gwarantowane 20m2 na osobę. Dobrze, że kar nie płacimy za nie przyjmowanie emigrantów. Dobrze, że kpo odblokowali to będziemy mogli spłacać w kredycie te zasiłki.
darek1234 napisał/a:
To te tłuste krowy na czarno poubierane, z petem w ryju, obwisłym brzuchem i wózkiem z dzieciakiem przed nim, zasługują na życie w Polsce? Jesteś posrany czy po prostu głupi?
Zapewne nie. Mam przynajmniej 2-krotnie wyższe IQ niż ty, lolku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów