📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jaki kurwa hard czlowieku?? Na chuj wrzucac na harda material telewizyjny?
Ja pierdole, kiedys ten komuch od "NIE!" takie rzeczy pokazywal, ze szlo belta puszczac, a ty chcesz kurwa wrzucac film na harda?
edit// nie "NIE!" tylko "Zły" my bad:>
Ja pierdole, kiedys ten komuch od "NIE!" takie rzeczy pokazywal, ze szlo belta puszczac, a ty chcesz kurwa wrzucac film na harda?
edit// nie "NIE!" tylko "Zły" my bad:>
Masz tak sztywne poczucie humoru, że chętnie bym ci przybił piątkę w twarz krzesłem
Skurwysyn ma rozmach . Nigdy w życiu nie widziałem tak idealnie wykonanego ciosu wirującej pięty .
Na harda ? Chyba nigdy na hardzioszka nie zaglądałeś
Zajebiste ! to jest prawdziwe kino Akcji ! prawie jak W11
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów