Pies ogrodnika sam nie może komuś nie dał
Pies ogrodnika sam nie może komuś nie dał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mordować... popełniać samobójstwa... no co za debile.
Poszła z innym ? Czym prędzej spakuj i wystaw za drzwi wszystkie jej rzeczy (nie zapomnij o zmianie zamków) żeby czasem nie wróciła. Następnie idź poderwać kolejną (a jak się uda) to i może numerek zaliczysz.
Tyle wieków ewolucji a to stado baranów (w postaci facetów) dalej nie załapało wokół czego kręci się świat kobiet.
Poszła z innym ? Czym prędzej spakuj i wystaw za drzwi wszystkie jej rzeczy (nie zapomnij o zmianie zamków) żeby czasem nie wróciła. Następnie idź poderwać kolejną (a jak się uda) to i może numerek zaliczysz.
dlatego wymyślono gejostwo
Tyle wieków ewolucji a to stado baranów (w postaci facetów) dalej nie załapało wokół czego kręci się świat kobiet.
tak myśli normalny człowiek, a nie niewyżyty pojeb i cham, który jest tak przekonany o własnej wyższości, że nie może znieść, że ktoś go nie chce, to nie chodzi o to, że on cierpi, bo kogoś kochał i stracił, on jest wściekły, bo chciał sobie kogoś podporządkować i mu się nie udało...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów