18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
slupczanin 2024-03-25, 21:51 14
Okropny wypadek, aż pixele na ekranie płaczą.

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
twoja_stara_na_gangbangu 2024-03-25, 21:55 3
miota nim jak szatan
Zgłoś
mazga50 2024-03-25, 22:01 2
"Przekręcił" się. Nawet kilka razy...
Zgłoś
Rutus 2024-03-25, 22:26 6
WOM bez osłon.
Zgłoś
L................2 2024-03-25, 22:32 6
I to wszystko w rytm muzyki westbam ..no klasa

Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-25, 23:18 7
Rutus napisał/a:

WOM bez osłon.

Bo osłony są dla mięczaków. W zeszłym roku spotkałem typa co wykaszał rowy przy drodze kosiarką rotacyjną bez fartucha. Nawet się nie zatrzymywałem żeby dyskutować
Zgłoś
AlanOgórek 2024-03-25, 23:56 2
I zapewne wrzucą go tam do tej paszy żeby się nikt nie dowiedział...
Zgłoś
Halman 2024-03-26, 0:02
Anal_Ogórek napisał/a:

I zapewne wrzucą go tam do tej paszy żeby się nikt nie dowiedział...

coś jak brandon swanson...
Zgłoś
Subhuti 2024-03-26, 0:47 1
Myślę że po zastosowaniu specjalisty od kryształów i homeopati przy drobnm wsparciu kogoś dobrego w układaniu puzzli jest szansa,
Zgłoś
bambinizm 2024-03-26, 1:05
Kurdefaja, nie pamiętam jak się nazywał ten kawałek. Ktoś pomoże koledze? Pyta o link
Zgłoś
szwedozaur 2024-03-26, 3:38
bambinizm napisał/a:

Kurdefaja, nie pamiętam jak się nazywał ten kawałek. Ktoś pomoże koledze? Pyta o link

Westbam africa bambaataa - agharta
Zgłoś
JamPawel 2024-03-26, 3:39 1
Pasza (basza; tur. paşa) – słowo pochodzące od perskiego padyszacha, oznaczające wysokiego rangą urzędnika w Turcji osmańskiej; tytuł ten zazwyczaj był przyznawany gubernatorom i generałom. Jako zwrot grzecznościowy „pasza” odpowiada polskiemu tytułowi „pan”.
pl.m.wikipedia.org/wiki/Pasza_(urz%C4%85d)
Zgłoś
Slowikrwr 2024-03-26, 3:51
Ah ten zielony ład
Zgłoś
misiekdiablo1 2024-03-26, 6:59 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów