📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kumpla w potrzebie na obczyźnie nie zostawili i to się chwali. Inna kwestia to sposób "holowania"
austria i zorba, super połączenie.
"kumple za dyche"
Austriacy to chuje, a prawdziwi kumple powinni zachowywac sie jak Ruscy. Hitler byl Austriakiem a to kawal chuja byl. A kto sie nigdy nie najebal, niech pierwszy rzuci kamien!
wszyscy wyszli wszyscy wrócą a nie jak kurwy które czasem widać jak zostawiają znajomych bo zajebani
Chujowo trochę, dwóch chłopa idących całkiem prosto ciągnie zioma po glebie, kopią go, pojebane w chuj. Sam pamiętam, jak jakiś czas temu niosłem przewieszonego przez plecy zioma(skurwiel ważył wtedy grubo ponad stówę ) przez ponad 5 kilometrów jak wracaliśmy z buta z popijawy. Sam byłem najebany w sztok, wyjebaliśmy się w chuj razy i szliśmy z 4 godziny, ale jakbym go zostawił, to by zamarzł, bo byliśmy na jebanym odludziu. A ci we dwóch go nie mogli pod ramiona wziąć, skurwysyństwo. Ale śmieszne i tak, jakich kumpli sobie wybrał, tak ma.
git fumfle razem pijemy razem wracamy. prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.
Udane apres ski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów