We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
otyli żyją krócej______________
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.plŻeby te maseczki coś dawały jescze. Osobiście w ogóle ich nie używam jak wchodzę do sklepu to nikt mi nie zwraca uwagi i mam wyjebane
Żeby te maseczki coś dawały jescze. Osobiście w ogóle ich nie używam jak wchodzę do sklepu to nikt mi nie zwraca uwagi i mam wyj***ne
Ola gringoNie ma dowodów naukowych dlatego Holandia zrezygnowała z nich... Jeśli ktoś chociaż liznął temat, a nie łyka jak pelikan to wie, że to gówno daję... Dlaczego lekarze przed operacja całe pomieszczenie, ciuchy i wszystko sterylizują, a nie ubierają tylko te "super maseczki"...? Bo kurwa to jest w powietrzu, na przedmiotach i całym jebanym otoczeniu. Jednak idiota nie zrozumie, a noszenie jej cały dzień w każdym miejscu robi z niej fajny magazyn wszelakiego gówna
PS. W takim zamkniętym miejscu jak samolot 1 osoba w ciągu 2h przekazuję wszystko co ma ponad 73% pasażerom. Jeśli sie nie mylę po 3h zaraża 100%
A ja mam nadzieję ,że wirus zmutuje do zabójczej odmiany i zabije najpierw tych co z logiki robią kurwę Maseczka nie zatrzyma wirusa to fakt! Ale działa jak tłumik na lufie ,ogranicza zasięg to też fakt. No chyba że ktoś nie uważał na fizyce czego przykładem są różne oszołomy ,antyszcsepionkowcy, plaskoziemcy, pogromcy 5G.
A ja mam nadzieję ,że wirus zmutuje do zabójczej odmiany i zabije najpierw tych co z logiki robią kurwę Maseczka nie zatrzyma wirusa to fakt! Ale działa jak tłumik na lufie ,ogranicza zasięg to też fakt. No chyba że ktoś nie uważał na fizyce czego przykładem są różne oszołomy ,antyszcsepionkowcy, plaskoziemcy, pogromcy 5G.