📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
BlackSadolRazor napisał/a:
Bawią się w berka nieopodal koloseum. Serce rośnie
Brawo lewactwo !!!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Brawo lewactwo !!!
Od dawna wiadomo że jak się wstanie lewą nogą to jest się marudnym zjebem. Myślicie, że to przypadek? Lewe nigdy nie było ok. O alkoholu też się mówiło że jak jest lewy to znaczy trefny. To jakie może być lewactwo?
Służby porządkowe powinny ich wyłapać i pozwolić pograć w berka w środku Koloseum z udziałem dzikich lwów
edek_kotek napisał/a:
Służby porządkowe powinny ich wyłapać i pozwolić pograć w berka w środku Koloseum z udziałem dzikich lwów
"Jest się jak miejsce, w którym sie jest" to chybia Zofia Naukowska powiedziała, a zatem juz niedługo...
[ Dodano: 2024-10-09, 12:46 ]
Rzym a tu kurwa jak w Afryce .....
silwerbalk napisał/a:
Rzym a tu kurwa jak w Afryce .....
Na tej ulicy są same stragany dla turystów. Żaden Włoch się takiej roboty nie podejmuje. Tam masz po połowie czarnych i azjatów płd-wch.
Rzym to gowno jakich malo. Do tego trzeba sie uzerac z naplywowa fauna
Bolonia to samo. Byłem w zeszłym tygodniu, wygląda jak kurwa Detroit. Same smoluchy, graffiti i jebie niemiłosiernie.
Ja bym im przynajmniej jakieś opaski dał, żeby było wiadomo który z którego zespołu jest
Koloseum trzeba by w końcu naprawić — bo pomysł reaktywacji jest dobry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów