18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Tusk i fotoradary
Nap_Limak • 2012-07-14, 10:52
W polityce można mówić cokolwiek, byle tylko utrzymać się przy korycie. Zobaczcie, co Tusk mówił parę lat temu.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pajacu 2012-07-14, 20:31 3
Dziękujemy Donaldzie. Podwyżka VATu oraz cen produktów bardzo pomogły nam w codziennym życiu.
Zgłoś
Cyrk 2012-07-14, 20:41 7
PO wtedy udawała liberałów. Przestała po wygranych wyborach i pokazała, że jest kolejną partią socjalistyczną, której jedynym celem jest opierdolenie tych resztek bogactwa jakie zostały w naszym kraju. Dokładnie tak samo jak przed nią PiS, a wcześniej SLD. Jedynie PSL się od nich różni, bo to normalna dziwka skłonna do nastawienia się każdemu za garść drobniaków. A jeszcze RP został, ale to nic innego jak kawałek PO zmontowany na szybciocha, żeby zajebać głosy SLD...

Uff ulżyłem sobie - dość polityki na jakiś czas z mojej strony.
Zgłoś
Mom and Death 2012-07-14, 21:12 1
Cytat:

. Bo historia się powtarza. Zawsze. I zawsze będzie.

Już się tak nie wczuwaj jak byś był na scenie w teatrze.
Zgłoś
Oberschlesier 2012-07-14, 21:34 1
No to Panowie, czas od gadania przejść do działania. Krótka piłka : Zakładamy partię ?

Sadystyczna Partia Polski ;]
Zgłoś
bossik21 2012-07-14, 21:47 1
Się przestraszyłem, ze w końcu zaczał donek mówić prawdę ...
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-07-14, 22:02
@Oberschlesier
Partia Sadystów brzmi lepiej. A jaki program tejże partii byłby? Tylko nie cytuj Piłsudskiego "bić kurwy i złodziei" :]
Zgłoś
J................i 2012-07-14, 22:02 2
Zgłoś
w................0 2012-07-14, 22:19 5
Ja tylko czekam na bunt czy rewolucję chuj - może zginę ale wypierdolę w kosmos ile tylko zdołam tych skurwysynów partyjnych - jebie mnie jaka partia - i chuj!!!
Zgłoś
Z................y 2012-07-14, 22:58 6
Zgłoś
mkay 2012-07-15, 3:24 3
chuj kłamliwy
Zgłoś
T................h 2012-07-15, 7:50
Takie pierdolenie o rewolucjach mija sie z celem. Jakbyś mial zamiar zrobić to na poważnie to dostal byś najazd panów z ABW i koniec rewolucji. Pozatym masz na nia jakikolwiek pomysł? jak nie masz to od razu mozesz wziąć szpadel i sam sie zakopać gdzies daleko i głeboko. Jednym słowem potrzebna jest organizacja. I huj.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-07-15, 10:45
ment200 napisał/a:

Takie pierdolenie o rewolucjach mija sie z celem. Jakbyś mial zamiar zrobić to na poważnie to dostal byś najazd panów z ABW i koniec rewolucji. Pozatym masz na nia jakikolwiek pomysł? jak nie masz to od razu mozesz wziąć szpadel i sam sie zakopać gdzies daleko i głeboko. Jednym słowem potrzebna jest organizacja. I huj.

Utworzy się event na FB, pozaprasza losowe osoby i tyle
Zgłoś
Sul94 2012-07-15, 13:51
Są trzy opcje.
1. Rudi dostał w łapę od osób którym zależy na wprowadzeniu fotoradarów (producenci fotoradarów?)
2. PO aby zdobyć poparcie większej ilości osób realizuje pomysły PiSu
3. Ktoś chyba stracił prawo jazdy...
Zgłoś
MareKSG 2012-07-15, 19:37
Co to fotoładał?
Zgłoś
Fammas 2012-07-15, 20:35
tak właśnie działa polityka, nie wiem co w tym niezwykłego.

chyba że to był filmik uświadamiający tych którzy żyli w ciemnocie i o tym nie wiedzieli.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem