W polityce można mówić cokolwiek, byle tylko utrzymać się przy korycie. Zobaczcie, co Tusk mówił parę lat temu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękujemy Donaldzie. Podwyżka VATu oraz cen produktów bardzo pomogły nam w codziennym życiu.
PO wtedy udawała liberałów. Przestała po wygranych wyborach i pokazała, że jest kolejną partią socjalistyczną, której jedynym celem jest opierdolenie tych resztek bogactwa jakie zostały w naszym kraju. Dokładnie tak samo jak przed nią PiS, a wcześniej SLD. Jedynie PSL się od nich różni, bo to normalna dziwka skłonna do nastawienia się każdemu za garść drobniaków. A jeszcze RP został, ale to nic innego jak kawałek PO zmontowany na szybciocha, żeby zajebać głosy SLD...
Uff ulżyłem sobie - dość polityki na jakiś czas z mojej strony.
Uff ulżyłem sobie - dość polityki na jakiś czas z mojej strony.
Cytat:
. Bo historia się powtarza. Zawsze. I zawsze będzie.
Już się tak nie wczuwaj jak byś był na scenie w teatrze.
No to Panowie, czas od gadania przejść do działania. Krótka piłka : Zakładamy partię ?
Sadystyczna Partia Polski ;]
Sadystyczna Partia Polski ;]
@Oberschlesier
Partia Sadystów brzmi lepiej. A jaki program tejże partii byłby? Tylko nie cytuj Piłsudskiego "bić kurwy i złodziei" :]
Partia Sadystów brzmi lepiej. A jaki program tejże partii byłby? Tylko nie cytuj Piłsudskiego "bić kurwy i złodziei" :]
Ja tylko czekam na bunt czy rewolucję chuj - może zginę ale wypierdolę w kosmos ile tylko zdołam tych skurwysynów partyjnych - jebie mnie jaka partia - i chuj!!!
Takie pierdolenie o rewolucjach mija sie z celem. Jakbyś mial zamiar zrobić to na poważnie to dostal byś najazd panów z ABW i koniec rewolucji. Pozatym masz na nia jakikolwiek pomysł? jak nie masz to od razu mozesz wziąć szpadel i sam sie zakopać gdzies daleko i głeboko. Jednym słowem potrzebna jest organizacja. I huj.
ment200 napisał/a:
Takie pierdolenie o rewolucjach mija sie z celem. Jakbyś mial zamiar zrobić to na poważnie to dostal byś najazd panów z ABW i koniec rewolucji. Pozatym masz na nia jakikolwiek pomysł? jak nie masz to od razu mozesz wziąć szpadel i sam sie zakopać gdzies daleko i głeboko. Jednym słowem potrzebna jest organizacja. I huj.
Utworzy się event na FB, pozaprasza losowe osoby i tyle
Są trzy opcje.
1. Rudi dostał w łapę od osób którym zależy na wprowadzeniu fotoradarów (producenci fotoradarów?)
2. PO aby zdobyć poparcie większej ilości osób realizuje pomysły PiSu
3. Ktoś chyba stracił prawo jazdy...
1. Rudi dostał w łapę od osób którym zależy na wprowadzeniu fotoradarów (producenci fotoradarów?)
2. PO aby zdobyć poparcie większej ilości osób realizuje pomysły PiSu
3. Ktoś chyba stracił prawo jazdy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów