W polityce można mówić cokolwiek, byle tylko utrzymać się przy korycie. Zobaczcie, co Tusk mówił parę lat temu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz ludzie nie tylko fotoradarów się boimy, ale także pisania w necie bo później wejdą ci na chatę panowie w kominiarkach.
....
O już ktoś puka
....
O już ktoś puka
Niewiarygodne.
To tak jakby te wszystkie swoje podniosłe mowy na pisiorów zachował, poczekał aż dojdzie do władzy i wdrożył. Skrupulatnie każdy lament na Kaczora jest teraz realizowany ze zdwojoną siłą i skutecznością.
W porównaniu z tym ryżym pedałem Kaczor był skrajnym liberałem.
Ciekawe ile lat będzie musiało upłynąć do jakiegoś buntu narodowego. Bo historia się powtarza. Zawsze. I zawsze będzie.
To tak jakby te wszystkie swoje podniosłe mowy na pisiorów zachował, poczekał aż dojdzie do władzy i wdrożył. Skrupulatnie każdy lament na Kaczora jest teraz realizowany ze zdwojoną siłą i skutecznością.
W porównaniu z tym ryżym pedałem Kaczor był skrajnym liberałem.
Ciekawe ile lat będzie musiało upłynąć do jakiegoś buntu narodowego. Bo historia się powtarza. Zawsze. I zawsze będzie.
Ładne pierdolenie, tak właśnie kupuje się bydło. Potem i tak gówno z tego wychodzi.
Kazdy polityk tak pierdoli jak potluczony. Czy to kaczka, czy to donald, czy inna baba z chujem. Tym kurwom nie ma co wierzyc i robic swoje nie zwracajac na nich uwagi.
Dobrze to kupili nie ?
Pół dnia siedziałem i to wymyślałem.
Pół dnia siedziałem i to wymyślałem.
tymczasem w moim mieście
lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,12127111,Wkrotce_20_nowych_fotoradarow...
lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,12127111,Wkrotce_20_nowych_fotoradarow...
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanie ale pierdolisz
@Magik2501
Nie ma już Polaków mających jaja by walczyć o lepszą sprawę. Tzn. jednostki się trafiają ale nie dość że nie dostają wsparcia od innych to jeszcze są pacyfikowane przez srające po gaciach otoczenie.
Sami się wpieprzyliśmy w to polityczne gówno. A teraz każdy boi się wychylić bo jeszcze zostanie tym jedynym "frajerem" który zostanie za odwagę ukarany. Dużo górnolotnego p...dolenia o buntach, powstaniach czy innych rewolucjach a potem tylko oglądanie się na innych.
Z tego kraju trzeba sp...dalać bo tylko tak odetnie się tę szajkę od koryta i może wtedy wyzdychają.
PO, PiS, SLD, PSL - wszystko jedno. To nie problem jakiejś danej partii a naszej mentalności i tego na co my jako naród tym rządzącym pozwalamy. Ja nawet wierzę, że wtedy Tusk mówił zgodnie z własnym przekonaniem, no ale skoro mógł iść łatwiejszą ścieżką - to ją wybrał.
Wybaczcie fatalizm
Nie ma już Polaków mających jaja by walczyć o lepszą sprawę. Tzn. jednostki się trafiają ale nie dość że nie dostają wsparcia od innych to jeszcze są pacyfikowane przez srające po gaciach otoczenie.
Sami się wpieprzyliśmy w to polityczne gówno. A teraz każdy boi się wychylić bo jeszcze zostanie tym jedynym "frajerem" który zostanie za odwagę ukarany. Dużo górnolotnego p...dolenia o buntach, powstaniach czy innych rewolucjach a potem tylko oglądanie się na innych.
Z tego kraju trzeba sp...dalać bo tylko tak odetnie się tę szajkę od koryta i może wtedy wyzdychają.
PO, PiS, SLD, PSL - wszystko jedno. To nie problem jakiejś danej partii a naszej mentalności i tego na co my jako naród tym rządzącym pozwalamy. Ja nawet wierzę, że wtedy Tusk mówił zgodnie z własnym przekonaniem, no ale skoro mógł iść łatwiejszą ścieżką - to ją wybrał.
Wybaczcie fatalizm
do utylizacji razem z całym sejmem
Odpowiedzialność karna za składanie fałszywych obietnic wyborczych. Innej opcji nie widzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów