📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marllix napisał/a:
A po czym poznać że nie kłamie?
Nie rusza ustami.
Nie do końca, bo wtedy obmyśla plan jak ludzi jeszcze bardziej w chu.. zrobić.
Stokrotek napisał/a:
Nie do końca, bo wtedy obmyśla plan jak ludzi jeszcze bardziej w chu.. zrobić.
Tusk to kurwa taki magik, że potrafi skłamać nawet czynem, myślą, uczynkiem i zaniedbaniem (no bo, że mową to już jest jasne), kurwa jego mać.
ten kawał był o prawnikach. żałosne jest przerabianie dowcipów. wymyślcie coś oryginalnego...
Niezły kawał. Po tylu latach tak samo bawi...
Chujowe, takie tępe powtarzanie p[o reporterach z telewizji że jest do dupy. Nie chwalę Tuska, ale płakać jak to jest źle i się wymądrzać każdy umie, spróbujcie się na ich miejscu postawić. Pewnie większość z tych marud za dychę którzy uważają że wszystko jest do dupy nawet nie wie jak wygląda praca rządu. Powiem raz jeszcze, Tuska nie chwale, ale bardziej nie lubię tych co tylko narzekają i płaczą że jest źle np tak im w telewizji powiedzieli.
@Up
A teraz utworzę wzór - wystarczy, że pod podany tekst:
"Po czym poznać, że [tutaj osoba] - [tutaj adekwatny czasownik nawiązujący do ust]?
Porusza ustami."
Wstawimy odpowiednie wyrazy i według tego wzoru można zrobić masę dowcipów! Oto przykłady na masę darmowych piwek!
Po czym poznać, że BongMan jebnie sucharem?
Porusza ustami.
Po czym poznać, że polityk kłamie?
Porusza ustami.
(to był oryginał, podobno)
Po czym poznać, że ryba oddycha?
Porusza ustami.
Po czym poznać, że muzułmanin krzyczy allah akbar?
Porusza ustami.
Po czym poznać, że Gesslerowa coś żre?
Porusza ustami.
A na koniec, wydaje mi się, najfajniejsze rozwiązanie wzoru:
Po czym poznać, że LubiePlacki84 robi loda?
Porusza ustami.
"Po czym poznać, że [tutaj osoba] - [tutaj adekwatny czasownik nawiązujący do ust]?
Porusza ustami."
Wstawimy odpowiednie wyrazy i według tego wzoru można zrobić masę dowcipów! Oto przykłady na masę darmowych piwek!
Po czym poznać, że BongMan jebnie sucharem?
Porusza ustami.
Po czym poznać, że polityk kłamie?
Porusza ustami.
(to był oryginał, podobno)
Po czym poznać, że ryba oddycha?
Porusza ustami.
Po czym poznać, że muzułmanin krzyczy allah akbar?
Porusza ustami.
Po czym poznać, że Gesslerowa coś żre?
Porusza ustami.
A na koniec, wydaje mi się, najfajniejsze rozwiązanie wzoru:
Po czym poznać, że LubiePlacki84 robi loda?
Porusza ustami.
Jebie lewactwem
gorczakov, jesli ktos kradnie publiczne pieniadze to jest zwykla szmata. Kiedy polityk kieruje sie interesem swoim, a nie panstwa to powinno sie go wsadzic do wiezienia i niech pracuje w kamieniolomie az mu peknie kregoslup. Juz kiedys rozkradali Polske w ten sposob, kazdy wie jak sie to skonczylo.
Jaczuro, nic dodac nic ujac. Po zobaczeniu tematu chcialem napisac podobny post.
LubiePlacki84, masc na bol dupy, bo ktos walnie pare slow prawdy? Wielkie pozdro dla ciebie.
Jaczuro, nic dodac nic ujac. Po zobaczeniu tematu chcialem napisac podobny post.
LubiePlacki84, masc na bol dupy, bo ktos walnie pare slow prawdy? Wielkie pozdro dla ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów