18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Po ogłoszeniu dobrej nowiny przez Pr. tuska, postanowiłem przeprowadzić wywiad środowiskowy z Polakami, co sądzą na ten temat.

Pan Miecio bezrobotny rolnik postanowił że wyda ucztę na cześć wielkiego wodza DT, ucieszony faktem że nawet nie musi zaglądac do sklepu, bo wszystkie składniki do wielkiej uczty znajdowały się w jego piwnicy

Pan Stanisław obierzy świat, lekko sceptyczny, lubi podróżować, po przeczytaniu prasy w świeżych wiadomościach postanowił się przespać z tym faktem

Pani Barbara własnie zaraz się dowie, że wreszcie będzie mogła się przeprowadzić

Pan Antek uradowany, jest już nawet spakowany, od 30 lat

tu widzimy Waldka, po usłyszeniu wiadomości niestety wpadł w poślizg, nadal wiernie słucha radia, podobno popłakał się ze szczęścia

Ostatnim ankietowanym był Pan Włodek, natrafiliśmy na niego kiedy podziwiał piękne malowidła, właśnie szedł do sklepu po fioletowe wino by świętować ten fakt, fakt że POLSKA będzie jednym z najbogatszych państw na świecie

każdy kij ma dwa końce, nawet pół kija, cieszmy się Polacy że nasze państwo będzie tak bogate, że już normą będzie podróżowanie za darmo samolotem, i my wszyscy w dobrej wierze złożymy się oddając wszystko co mamy w podatkach.

materiał i rozkmina własna
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2014-02-04, 10:37
Nie chce mi się czytać tych wszystkich gównianych wypocin powyżej więc napiszę tylko co mi leży na wątrobie:
-sam temat jest tak chujowy ze nawet szkoda go komentować, wszystko pod publiczkę ("żal.pl")
-wstawiłeś w posta zdjęcia jakichś żuli - rozumiem że się z nimi utożsamiasz...
-i teraz najważniejsze cebulaki: 90% tego czy odniesiecie sukces zależy od was samych, więc nie pierdolcie że jest wina tuska że jesteście jebanymi przegrańcami, do roboty leniwe kurwy!

PS: jebać PO.
Zgłoś
dawiddb 2014-02-04, 11:10 1
Crewloor napisał/a:

@Dawiddb

Przedstaw mi mistrzu misterny plan jak bez podatków chcesz utrzymać państwo. Proszę, oświeć mnie, najwyraźniej jestem zbyt ograniczony by to pojąć mistrzu. Przedstaw mi sensowny plan, a ja przyznam Ci rację. Póki co Ty jesteś ignorantem świeżaku.

Mihlik mnie wyręczył. Po co ja mam z Tobą dyskutować jak Ty masz zerową wiedzę? Gdybyś zaczerpnął choć trochę informacji wiedziałbyś, że Twój post był idiotyzmem- nikt nie powiedział, że nie będzie wcale podatków. Proszę skończ pierdolić bez sensu i zobacz ten materiał, jest bardzo cenny- youtube.com/watch?v=Ys1_N22DsSE - 1:01 masz informację o podatkach. Jak zobaczysz zapraszam do równorzędnej rozmowy.

Kutarate-Miszcz napisał/a:

Nie chce mi się czytać tych wszystkich gównianych wypocin powyżej więc napiszę tylko co mi leży na wątrobie:
-sam temat jest tak chujowy ze nawet szkoda go komentować, wszystko pod publiczkę ("żal.pl")
-wstawiłeś w posta zdjęcia jakichś żuli - rozumiem że się z nimi utożsamiasz...
-i teraz najważniejsze cebulaki: 90% tego czy odniesiecie sukces zależy od was samych, więc nie pierdolcie że jest wina tuska że jesteście jebanymi przegrańcami, do roboty leniwe kurwy!

PS: jebać PO.

Powiedział co wiedział, "intelektualista" w ciemie bity.
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2014-02-04, 17:57
Cytat:

Powiedział co wiedział, "intelektualista" w ciemie bity.

fhuj konstruktywna krytyka, nie ma co...

Wstawiłeś niezły link do Janusza więc Ci wybaczę (ostatni raz )
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów