18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Po ogłoszeniu dobrej nowiny przez Pr. tuska, postanowiłem przeprowadzić wywiad środowiskowy z Polakami, co sądzą na ten temat.

Pan Miecio bezrobotny rolnik postanowił że wyda ucztę na cześć wielkiego wodza DT, ucieszony faktem że nawet nie musi zaglądac do sklepu, bo wszystkie składniki do wielkiej uczty znajdowały się w jego piwnicy

Pan Stanisław obierzy świat, lekko sceptyczny, lubi podróżować, po przeczytaniu prasy w świeżych wiadomościach postanowił się przespać z tym faktem

Pani Barbara własnie zaraz się dowie, że wreszcie będzie mogła się przeprowadzić

Pan Antek uradowany, jest już nawet spakowany, od 30 lat

tu widzimy Waldka, po usłyszeniu wiadomości niestety wpadł w poślizg, nadal wiernie słucha radia, podobno popłakał się ze szczęścia

Ostatnim ankietowanym był Pan Włodek, natrafiliśmy na niego kiedy podziwiał piękne malowidła, właśnie szedł do sklepu po fioletowe wino by świętować ten fakt, fakt że POLSKA będzie jednym z najbogatszych państw na świecie

każdy kij ma dwa końce, nawet pół kija, cieszmy się Polacy że nasze państwo będzie tak bogate, że już normą będzie podróżowanie za darmo samolotem, i my wszyscy w dobrej wierze złożymy się oddając wszystko co mamy w podatkach.

materiał i rozkmina własna
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mat88 2014-02-03, 19:32 1
@do autora

Tracisz enegrie i czas na "tworzenie" takiego gówna? Rusz dupe i zrób coś dla społeczeństwa skoro Ci tak źle. Malkontent
Zgłoś
S................T 2014-02-03, 19:42 1
Jeszcze bardziej od obecnych polityków wkurwiacie mnie wy sadolowi politolodzy. Jeden z drugim chuja się zna, a pierdoli od rzeczy i zgrywa znawce. Jak jestes zwykłym plebejczykiem bez przynajmniej podstawowej wiedzy na temat mechanizmów polityki to znaj swoje miejscie i zamknij ryj bo już można sie zrzygać czytając te powielane frazesy życiowych nieudaczników. (oczywiście w żaden sposób nie bronie rządzących). Kiedyś to było dobrze chłopi siedzieli na ziemi i prawie nie mieli pojęcia co się dzieje w państwie i kurwa prawidłowo bo jak ktoś jest niedouczony to po chuj będzie się mieszać, a teraz kurwa zachciało się wszystkim być panem no ale to jest demokracja.
Zgłoś
Crewloor 2014-02-03, 20:11
@Dawiddb

Przedstaw mi mistrzu misterny plan jak bez podatków chcesz utrzymać państwo. Proszę, oświeć mnie, najwyraźniej jestem zbyt ograniczony by to pojąć mistrzu. Przedstaw mi sensowny plan, a ja przyznam Ci rację. Póki co Ty jesteś ignorantem świeżaku.
Zgłoś
feranos 2014-02-03, 20:14
Rozpierdala mnie demagogia stwierdzenia "dwudziesty najbogatszy kraj świata" Indie są 11 czyżby było tak tak strasznie bogato? Nie? Jak to? Wyprzedziliśmy ostatnio Norwegię! No tak bo mają 8 razy mniej ludzi, a żyją tylko 7 razy bogaciej niż my, więc w sumie logiczne.
Zgłoś
tomii666 2014-02-03, 21:22
Nawiązując do tematu,

Chyba od końca ...
Zgłoś
mihlik 2014-02-03, 21:27 3
@Crewloor

Jak utrzymać państwo jednocześnie obniżając podatki?
Proszę uprzejmie: ograniczając rolę państwa. Po co Ci tak rozdmuchana administracja (jej sprawność i tak nie powala), po co Ci socjal na alkoholików i rodziny, w których dwójka rodziców pracuje na czarno, po co Ci niewydolna służba zdrowia, skoro i tak korzystasz z prywatnej? itd, itp. Państwo może zapewniać tylko podstawowe funkcje, jak np. stanowienie przejrzystego prawa i jego egzekwowanie, obrona granic i zapewnienie bezpieczeństwa na jego obszarze, a na resztę zarobisz sam jeżeli nie będziesz okradany przez 50% podatki i nie dasz z siebie zrobić murzyna
Zgłoś
n................i 2014-02-03, 21:27
Ryży oszust nie dotrzymał jeszcze jakiejkolwiek obietnicy, może chodziło mu o zajmowanie 20 miejsca w europie i to gdy Rosja znów podbije dawne kraje ZSRR i będzie liczona jako euroazja w całości, wtedy moglibyśmy mieć te 20 z 20paru
Zgłoś
krzysiek0909 2014-02-03, 21:32 2
Ja tam wolałbym, aby zamiast bogatej Polski byli bogaci Polacy. Niestety ponad połowa obywatelów naszego pięknego kraju nie ma szans na własne mieszkanie, nowy samochód, wakacje raz na kilka lat, czy jedno dziecko więcej (choć z tym dzieckiem to może przesadziłem).
Zgłoś
p................s 2014-02-03, 22:55
czyli w przeciagu 6 lat nastąpi albo koniec świata albo wirus zombie albo ktoś jara nie tylko cygara?
Zgłoś
hogg 2014-02-03, 23:02
Jak będziecie cały czas tak chujowo zarabiać i opierdalać się to na pewno nie będziemy
Zgłoś
l................z 2014-02-03, 23:34 1
Polacy to tępy naród. Wystarczy wyjść na ulice albo wyjechać na drogi. Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro 90% ludzi nie umie pojąć jazdy na suwak. Jedyna szansa na poprawę to jakaś silna dyktatura nie licząca się z głosem (głupiej) większości.
Zgłoś
siemo55 2014-02-04, 1:46
Dziwi mnie że nikt go jeszcze nie zabił!
Zgłoś
Crewloor 2014-02-04, 2:16
@mihlik

Przyznaję Ci rację, tak byłoby najlepiej, sam uważam, że niektóre podatki to głupota, można powiedzieć, że swoje przekonania co do polityki znajduję w centro-prawicy (nie pisiorki). Ale zastanówmy się jaki będzie model przyczynowo-skutkowy. Usuwamy bezpłatną służbę zdrowia, zastępując ją prywatnymi szpitalami i co dzieje się z długiem? Przepada? Prywatni inwestorzy je opłacą? Nie ma mowy. Uważam, że gdyby budować państwo od zera, to owszem, można by było coś takiego wprowadzić, ale nie w kraju, który funkcjonuje już tyle czasu, że pewne rozwiązania są brane jako constant. Poza tym, nie wiem jak Wy, ale ja nie wyobrażam sobie płacenia około stu złotych dziennie (bo tyle pewnie wynosiłaby cena za jednodniowy pobyt w szpitalu, jeżeli nie więcej) za to, żeby leczyć się w klinice. Chodzi mi najprościej mówiąc o to, że w tej chwili nie da się już w Polsce wprowadzić takiego rozwiązania. Oczywiście szanuję Twoje zdanie i dzięki za sensowne przedstawienie argumentów.
Zgłoś
longlong7 2014-02-04, 7:12 1
krzysiek0909 napisał/a:

Ja tam wolałbym, aby zamiast bogatej Polski byli bogaci Polacy. Niestety ponad połowa obywatelów naszego pięknego kraju nie ma szans na własne mieszkanie, nowy samochód, wakacje raz na kilka lat, czy jedno dziecko więcej (choć z tym dzieckiem to może przesadziłem).

Krzysiu, jak ja się cieszę że wreszcie ktoś z licznej listy komentarzy odnalazł klucz, to nie polska ma być bogata, a My którzy ją tworzymy, Polacy rodacy kochani, a nie żydostwo które nami kieruje i dyktuje jak mamy żyć za połowę tego co sami zapracujemy, bo nam w podatkach zabierają.
Obrazy idealnie ilustrują satyrę, co z tego że będzie bogaty kraj jak ludzie są biedni, przepaść między najmniej zarabiającym a najwięcej dalej rośnie, a granica będzie się dalej zwiększać bo to bogaci mają pieniądze od biednych! to biedny płaci największe podatki! Ci co mają już forsę omijają np VAT, bo to nowe auto na firme, bo to sobie zatankuje na fakturę itp. a człowiek który pracuje na bogatych nic nie może tylko jebie od 6 do 14 i to jeszcze na trzy zmiany kiedy szlacha kurwa śpi, ja pierdole kurwa kończę bo mi się laptop grzeje, chyba też się wkurwił... mógł bym wymieniać bez konca jaki ten kraj popierdolony, ale nie tylko ten.
Zgłoś
ProVVe 2014-02-04, 8:49 1
pavul0n napisał/a:

Ten post dobitnie świadczy o Twoim poziomie

Szczerze to gówno mnie obchodzi jego poziom może mieć nawet ujemny. Ważne jest to, że jebnął tobie porządnym podsumowaniem jak pedofil małej Zuzi kutasem po pysku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem