18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Po ogłoszeniu dobrej nowiny przez Pr. tuska, postanowiłem przeprowadzić wywiad środowiskowy z Polakami, co sądzą na ten temat.

Pan Miecio bezrobotny rolnik postanowił że wyda ucztę na cześć wielkiego wodza DT, ucieszony faktem że nawet nie musi zaglądac do sklepu, bo wszystkie składniki do wielkiej uczty znajdowały się w jego piwnicy

Pan Stanisław obierzy świat, lekko sceptyczny, lubi podróżować, po przeczytaniu prasy w świeżych wiadomościach postanowił się przespać z tym faktem

Pani Barbara własnie zaraz się dowie, że wreszcie będzie mogła się przeprowadzić

Pan Antek uradowany, jest już nawet spakowany, od 30 lat

tu widzimy Waldka, po usłyszeniu wiadomości niestety wpadł w poślizg, nadal wiernie słucha radia, podobno popłakał się ze szczęścia

Ostatnim ankietowanym był Pan Włodek, natrafiliśmy na niego kiedy podziwiał piękne malowidła, właśnie szedł do sklepu po fioletowe wino by świętować ten fakt, fakt że POLSKA będzie jednym z najbogatszych państw na świecie

każdy kij ma dwa końce, nawet pół kija, cieszmy się Polacy że nasze państwo będzie tak bogate, że już normą będzie podróżowanie za darmo samolotem, i my wszyscy w dobrej wierze złożymy się oddając wszystko co mamy w podatkach.

materiał i rozkmina własna
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hanniballl 2014-02-03, 17:52 4
Ktoś napisał, że wygra PO lub PiS i ma niestety rację, taka mentalność Polaków. Można im mówić: "idźcie i głosujcie na tę partię w którą naprawdę wierzycie", ale nie... przeciętny Kowalski zagłosuje na PO bo nienawidzi PiSu a Nowak zagłosuje na PiS bo nienawidzi PO

Musimy poczekać jeszcze kilkanaście lat, aż do władzy dojdzie prawdziwa prawica (jestem o tym przekonany bo im gorzej, tym ludzie bardziej chcę skrajności. Nie chodzi mi tylko o Polskę, ale całą Europę. Wyraźnie widać, że partie prawicowe mają coraz więcej zwolenników - oprócz Francji, ale oni się tam wszystkiego boją dlatego wolą lewicę i opiekuńcze państwo ). Według mnie poprawi to sytuacje w Polsce, ale pamiętajmy o jednym, a mianowicie, że Polska to my (obywatele) i od nas zależy najwięcej. Każdy z nas zna jakiś nierobów, którzy mogli by pracować, a tego nie robią, a oni zawsze będę głosować na lewicę. Dlatego prawica to krok naprzód, a co będzie dalej zobaczymy.

P.S Oczywiście nasi politycy się nie popisują, ale miejmy też na uwadze to co dzieje się w innych państwach UE... zawsze mogło być gorzej.
Zgłoś
mornest 2014-02-03, 17:53 1
Jestem znawcą i wam mówię - sprawdzcie na którym miejscu była Polska w 2008 roku
en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_past_and_future_GDP_(nomina...

Ma być pod artykułem!
Zgłoś
k................a 2014-02-03, 17:57 1
TempT napisał/a:

Jak Polska może być w 20 najbogatszych krajów świata, skoro rok w rok budżet nie dopina się o 40-50mln zł?
Swoją droga to smutne, że taki Bill Gates, jeden zwykły człowiek, ma na koncie więcej pieniędzy niż łączny budżet Polski z ostatnich 25lat..

Leć do książek dziecko, serio. Żeby choć jedno zdanie które napisałeś było od początku do końca prawdziwe. A tu co drugi wyraz to brednie...
Zgłoś
Royalz 2014-02-03, 17:58 8

Polecam przesłuchać i wyciągnąć wnioski.
Zgłoś
vass 2014-02-03, 18:10 2
Jak wygra Korwin to te wszystkie menele zdechną z głodu
Zgłoś
stifcio 2014-02-03, 18:14
HAL9000/2 napisał/a:

Lepiej być POjebańcem niż jebańcem przez życie

Zgłoś
ellsworth 2014-02-03, 18:25 1
Niech się Miecie i Zdzisie wezmą do roboty, wykonują ją sumiennie i porządnie to się przekonają, że można w tym kraju żyć dobrze, a nie 'od pierwszego, do pierwszego'
Zgłoś
l................z 2014-02-03, 18:36 2
TempT napisał/a:

Jak Polska może być w 20 najbogatszych krajów świata, skoro rok w rok budżet nie dopina się o 40-50mln zł?
Swoją droga to smutne, że taki Bill Gates, jeden zwykły człowiek, ma na koncie więcej pieniędzy niż łączny budżet Polski z ostatnich 25lat..

Jakich kurwa milionów?
Zgłoś
kovacić 2014-02-03, 18:42 1
A ja mu wierzę
Zgłoś
Sadijan 2014-02-03, 18:42
Dla tych, co nie lubią Tuska i nie popierają Kaczyńskiego:

Kogo widzielibyście na czele rządy? Jakąś partię czy tylko pojedyncze osoby?
Zgłoś
Hanniballl 2014-02-03, 19:03 3
Sadijan napisał/a:

Dla tych, co nie lubią Tuska i nie popierają Kaczyńskiego:

Kogo widzielibyście na czele rządy? Jakąś partię czy tylko pojedyncze osoby?

Mimo, że nie zgadzam się w 100% z wszystkimi poglądami to Kongres Nowej Prawicy na dzień dzisiejszy wydaje mi się najlepszym wyjściem dla Polski.
Zgłoś
Crewloor 2014-02-03, 19:03 4
Pokazał paru bezdomnych, którym się w życiu nie udało i porównuje do całości społeczeństwa... 6 osób z ponad 38 milionów, litości... Jestem dumny z bycia Polakiem, ale nie jestem dumny z mojego narodu, ciągłe kurwa narzekanie, ciągły lament jak to źle i niedobrze. To Kaczor zły, to Tusk jeszcze gorszy, rzygać się chce. Chcecie Korwina na premiera? Proszę bardzo, tylko pół mózgi pokażcie mi w jaki sposób można zrealizować jego założenia? Obniżyć i znieść niektóre podatki? Powodzenia w płaceniu za opiekę medyczną w razie choroby, czy brak becikowego. Utopijny plan, niewykonalny. Wracając do tematu, kto wrzuca tutaj taki chłam? Tak bardzo źle w Polsce? Kto Cie trzyma, bon voyage, jedź gdzieś indziej, gdzie będzie lepiej Ci się żyło. Brak pracy w Polsce? 10% bezrobocia, czymże jest to 10% przy 15% u naszych południowych i 20% u wschodnich sąsiadów? Nie wliczając w to oczywiście umów o dzieło i pracy na czarno. Otrząśnijcie się kurwa, robicie z Polski dziurę Europy, najgorsze państwo, bród smród i ubóstwo. Wstyd mi za Was, weźcie się do roboty w końcu i przestańcie takie brednie wypisywać. No ale oczywiście, niektórzy wyznają zasadę: ,,W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem". Chuj tam, że wybudowali autostrady i tak się każdy przypierdoli, że za drogo, że opóźnienia, chuj tam, że wybudowali wchuj nowych budynków użytku publicznego i mieszkalnych i tak będziemy narzekać. Ja pierdolę, ręce opadają...
Zgłoś
dawiddb 2014-02-03, 19:19 3
vass napisał/a:

Jak wygra Korwin to te wszystkie menele zdechną z głodu

Martwisz się? Na własne życzenie. Menelom się to należy.

Crewloor napisał/a:

Pokazał paru bezdomnych, którym się w życiu nie udało i porównuje do całości społeczeństwa... 6 osób z ponad 38 milionów, litości... Jestem dumny z bycia Polakiem, ale nie jestem dumny z mojego narodu, ciągłe kurwa narzekanie, ciągły lament jak to źle i niedobrze. To Kaczor zły, to Tusk jeszcze gorszy, rzygać się chce. Chcecie Korwina na premiera? Proszę bardzo, tylko pół mózgi pokażcie mi w jaki sposób można zrealizować jego założenia? Obniżyć i znieść niektóre podatki? Powodzenia w płaceniu za opiekę medyczną w razie choroby, czy brak becikowego. Utopijny plan, niewykonalny. Wracając do tematu, kto wrzuca tutaj taki chłam? Tak bardzo źle w Polsce? Kto Cie trzyma, bon voyage, jedź gdzieś indziej, gdzie będzie lepiej Ci się żyło. Brak pracy w Polsce? 10% bezrobocia, czymże jest to 10% przy 15% u naszych południowych i 20% u wschodnich sąsiadów? Nie wliczając w to oczywiście umów o dzieło i pracy na czarno. Otrząśnijcie się kurwa, robicie z Polski dziurę Europy, najgorsze państwo, bród smród i ubóstwo. Wstyd mi za Was, weźcie się do roboty w końcu i przestańcie takie brednie wypisywać. No ale oczywiście, niektórzy wyznają zasadę: ,,W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem". Chuj tam, że wybudowali autostrady i tak się każdy przypierdoli, że za drogo, że opóźnienia, chuj tam, że wybudowali wchuj nowych budynków użytku publicznego i mieszkalnych i tak będziemy narzekać. Ja pierdolę, ręce opadają...

To nie żadna utopia. Twój mały mózg nie może tego pojąć. Ty potrzebujesz opiekuna, reszta Cię nie interesuje. Socjale przeróżniste, "czy się stoi czy się leży, dwa patyki się należy". No tak, tak socjaliści chlubią się budową tysięcy budynków mieszkalnych itp. Bezwzględna równość. Ja wiem, że dla Ciebie lewaka to miód na uszy. Albo jesteś bezmózg albo ignorant.
Zgłoś
rekin84 2014-02-03, 19:20
~ellsworth
Niby Masz rację ale tylko częściową. było wiele przypadków kiedy nawet właściciele dobrze prosperujących firm lądowali na ulicy. a działo się tak przez niektóre bzdurne przepisy nie zmieniane od 40 lat nawet. Tak że nie każdy mijany jegomość na ławce czy na dworcu to obibok. Często to właśnie państwo Go do tego doprowadziło.
Zgłoś
Kuapouchy 2014-02-03, 19:30 2
Nie mogę patrzeć na niektóre komentarze, serio. Już ktoś tutaj to pisał, lecz pozwolę sobie to napisać raz jeszcze w moim ujęciu. Przy władzy są na zmianę jedne tłumoki z drugimi, bo ludzie głosują na jedną z tych partii, żeby druga nie doszła do władzy. Nie biorą w ogóle pod uwagi pomniejszych ugrupowań "bo i tak się nie dostaną". Wyśmiewacie karykatury demokracji(chociażby memy z USA), a sami nie przejawiacie chęci funkcjonowania w jej myśl. Zagłosuj na to, co najbardziej odpowiada Twoim poglądom człowieku!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem