18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Po ogłoszeniu dobrej nowiny przez Pr. tuska, postanowiłem przeprowadzić wywiad środowiskowy z Polakami, co sądzą na ten temat.

Pan Miecio bezrobotny rolnik postanowił że wyda ucztę na cześć wielkiego wodza DT, ucieszony faktem że nawet nie musi zaglądac do sklepu, bo wszystkie składniki do wielkiej uczty znajdowały się w jego piwnicy

Pan Stanisław obierzy świat, lekko sceptyczny, lubi podróżować, po przeczytaniu prasy w świeżych wiadomościach postanowił się przespać z tym faktem

Pani Barbara własnie zaraz się dowie, że wreszcie będzie mogła się przeprowadzić

Pan Antek uradowany, jest już nawet spakowany, od 30 lat

tu widzimy Waldka, po usłyszeniu wiadomości niestety wpadł w poślizg, nadal wiernie słucha radia, podobno popłakał się ze szczęścia

Ostatnim ankietowanym był Pan Włodek, natrafiliśmy na niego kiedy podziwiał piękne malowidła, właśnie szedł do sklepu po fioletowe wino by świętować ten fakt, fakt że POLSKA będzie jednym z najbogatszych państw na świecie

każdy kij ma dwa końce, nawet pół kija, cieszmy się Polacy że nasze państwo będzie tak bogate, że już normą będzie podróżowanie za darmo samolotem, i my wszyscy w dobrej wierze złożymy się oddając wszystko co mamy w podatkach.

materiał i rozkmina własna
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2014-02-03, 13:11 6
Do 2022 już pewnie będziemy landem niemiec, więc w pewnym sensie powiedział prawdę.
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-02-03, 14:46 7
Jakoś nie trafia do mnie takie coś.

W każdym kraju są żule,czy bezdomni i ktoś skrajnie biedny.
Nie mówię, że u nas jest cudownie, ale Polska to nie tylko te parę obrazków z biedakami powyżej.

Równie dobrze można pokazać statystycznego Nowaka żyjącego na średnim poziomie.Ale jest skurwysyńsko biedny, bo np taki Bill Gates popierdala sobie jachtem.

Przerysowanie i prowokacja.
Zgłoś
rekin84 2014-02-03, 14:57 7
~BongMan
Chciałeś powiedzieć Kalifatu Niemieckiego
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-02-03, 15:00 5
Na zdjęciach sam margines i nieudolna biedota, ale wina zwalona na jakiegoś pana z warszawy ja pierdole, życie w świecie marzeń...
Zgłoś
pakicito 2014-02-03, 15:04 19
Cytat:

Kolejny przypadek, zero merytorycznych argumentów

żeby wypisać wszystkie wady obecnego rządu należałoby zacząć pisać o 7:00 aż do wieczora;
każdy Polak widzi, że obecny rząd i partie to gówno a tylko polaczek widzi zalety
Zgłoś
pavul0n 2014-02-03, 15:12 3
pakicito napisał/a:

każdy Polak widzi, że obecny rząd i partie to gówno a tylko polaczek widzi zalety

Kim Ty jesteś, że uważasz iż masz prawo nazywać mnie polaczkiem?
Zgłoś
dawiddb 2014-02-03, 16:44 13
cherry_1990 napisał/a:

Nie chcę biadolić jak wszyscy, po prostu nie chcę żyć w takim kraju.

Kto szuka ten znajdzie. Jest alternatywa. Zagłosuj dobrze.

pavul0n napisał/a:

Ale za przeproszeniem pierdo**cie... Oczywiście, lepiej będzie jak do władzy dojdzie jaro razem z antoniem, oni wyciągną ten kraj z dołka, obniżą podatki, bo antonio ma dostęp do tajnych pieniążków z których będzie finansował działanie rządu, a kolejki do lekarza znikną na drugi dzień po wyborach... Takie gadanie jaki to Tusk jest chu*owy, powtarzacie hasełka, a gówno wiecie. Przeanalizujcie rządy PO i popatrzcie ile się w tym kraju zmieniło. Na zachodzie podatki są na podobnym poziomie, służba zdrowia działa w zadowalający sposób w niewielu krajach na świecie, a i w całej Europie zapier**la się do 65 roku życia, więc nie wiem o co to burzenie się...

Do autora tematu, wybranie takich zdjęć, to czysta manipulacja, bo wychodzisz z założenia, że nigdzie indziej na świecie nie ma bezdomnych, biednych itp, tylko w Polsce, bo to wina Tuska...

Masz bardzo niską ambicję. "Jak wszyscy to wszyscy, czemu u nas ma byc lepiej?" Durne myślenie poparte małą wiedzą.
Zachęcam fana PO do obejrzenia kilku ciekawych materiałów.
youtube.com/watch?v=ASJMWhHiE0g
youtube.com/watch?v=WS2cha7GUi8
youtube.com/watch?v=uJIgDjnpZwE
youtube.com/watch?v=eDOkvXF7OnI
youtube.com/watch?v=1eMhY4CQHwE
youtube.com/watch?v=K2uAG_alsvA
Zgłoś
Icap 2014-02-03, 17:17 29
zostawcie pavul0na w spokoju, widać że dopiero co z zakładu psychiatrycznego wyszedł, nie ma co dyskutować
Zgłoś
Mercury001 2014-02-03, 17:22
Ryanair ma jakieś nowe promocje do UK ? Chętnie wrócę.
Zgłoś
xqwzts 2014-02-03, 17:24 5
Stać się jednym z najbogatszych krajów? nic prostszego! Zapewne Donkowi chodziło o PKB, pod tym względem jesteśmy chyba na 24 miejscu, wiec 4 miejsca wystarczy podskoczyć. Jak to zrobić? Bardzo łatwo, Zobaczcie co składa sie na wskaźnik PKB i już będziecie wiedzieć ze, nie musi rzad robić nic, poza zwiększeniem podatków. Ludzie będą wydawać więcej pieniędzy, rzad będzie je marnował, PKB będzie rosło. Dziękuje, dobranoc, nasram.
Zgłoś
I................N 2014-02-03, 17:27
Srał ich pies, to wszystko banda złodziei.
Zgłoś
l................z 2014-02-03, 17:28
Chuj ci w dupe autorze tematu. Gardze tuskiem, ale menele są w kazdym kraju, nawet tym najbogatszym. I wcale mi ich nie żal.
Zgłoś
dawiddb 2014-02-03, 17:34
ItsGreeN napisał/a:

Srał ich pies, to wszystko banda złodziei.

Nie "srał ich pies", bo trzeba ich pociągnąć do odpowiedzialności. Z takim nastawieniem to zawsze będzie burdel.

luka5z napisał/a:

Chuj ci w dupe autorze tematu. Gardze tuskiem, ale menele są w kazdym kraju, nawet tym najbogatszym. I wcale mi ich nie żal.

Menele są bardzo ważnym elementem państwa. Pełnią rolę edukacyjną.
Zgłoś
k................a 2014-02-03, 17:38
longlong7 napisał/a:

Po ogłoszeniu dobrej nowiny przez Pr. tuska, postanowiłem przeprowadzić wywiad środowiskowy z Polakami, co

materiał i rozkmina własna

Ale na internecik starczy, co? Kolejna jeczybuła. Skończ pierdolić zgrane teksty i weź się do pracy bo od narzekania jeszcze nikomu lepiej się nie zrobiło
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-02-03, 17:51 1
Jak Polska może być w 20 najbogatszych krajów świata, skoro rok w rok budżet nie dopina się o 40-50mln zł?
Swoją droga to smutne, że taki Bill Gates, jeden zwykły człowiek, ma na koncie więcej pieniędzy niż łączny budżet Polski z ostatnich 25lat..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem