📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak można wpierdolić w logo zacnego trunku jakiegoś kutasa? Ba! ten chuj nie dorasta nawet do pięt rzygowinom które zostało wywołane przez ten trunek!
A to jakiś Twój idol, że mu koronę na głowę zakładasz?
Tusk tu, Tusk w kawałach, Tusk w komentarzach, Tusk w telewizji, Tusk w radio, Tusk na bilbordach, w lodówce nie patrzyłem, dajcie już z nim spokój.
Tusk tu, Tusk w kawałach, Tusk w komentarzach, Tusk w telewizji, Tusk w radio, Tusk na bilbordach, w lodówce nie patrzyłem, dajcie już z nim spokój.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Tuskie ponad wszustkie.
Tfu... moskiewska kurwa
Tej zaplutej kurwie na pewno piwa nie postawię.
Kurwa, chuj z rysunkiem, ale już nie pierdolcie jakie to piwo jest zajebiste... bo to dopiero gruba przesada.
Tyskie to najlepsze piwo. Tusk cały naród jebie ostro w dupe. Jak to można było połączyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów