Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Otarł się o kalectwo. Ten karton nie jedna osobę do piachu posłał.
Debil. Każdy wie że trzeba włożyć cegły do kartonu, żeby się nie przesuna - dla bezpieczeństwa.
chitlerowiec napisał/a:
Debil. Każdy wie że trzeba włożyć cegły do kartonu, żeby się nie przesuna - dla bezpieczeństwa.
I owinąć drutem kolczastym dla wzmocnienia.
Oglądam parę razy i nie wiem. Czy on strzelił skorpiona czy może krewetkę.

"I Pan Paweł no k🤬aa,jedziemy,dawaj maniek TO SIĘ JUŻ SIĘ KAMERUJE !..........ała, k🤬a rzeczywiście ! "
dzięki za przypomnienia Pana Pawła

Jak widać kartony potrafią być twarde, więc akcja z Hanką wcale nie była taka głupia

Dobrze że ustawił to pudło tam, bo jeszcze by spadł i sobie ten głupi ryj rozwalił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie