Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba nie trzeba tłumaczyć
Oj zdziwiłbyś się ile osób tutaj nie zna angielskiego
Oj zdziwiłbyś się ile osób tutaj nie zna angielskiego
Zaraz sie pewnie tacy zlecą. Że nie o take sadystyki walczyli, żeby po angielskiemu tematy czytac musieli
A teraz dawać link!
Nieznajomość * jestem na telefonie i nie mogę edytować a zjebany słownik mnie źle poprawił chuj mi w dupe
Nie znajomość jezyków jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem...
No. Zwłaszcza ojczystego.
Nie znajomość jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem lub wyrazem skrajnej głupoty wynikającej z lenistwa
toś się zaorał na epicko...
Przyczajonykangur napisał/a:
Nie znajomość jezyków jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem...
No. Zwłaszcza ojczystego.
Przyczajonykangur
Nie znajomość jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem lub wyrazem skrajnej głupoty wynikającej z lenistwa
toś się zaorał na epicko...
"O Wy Judasze" dopisałem poniżej sprostowanie do mojego babola bezpośrednio po wstawieniu gdyż wysłałem to w formie wiadomości, zanim dodaliście swoje komentarze więc kij wam w oko. A wy zgarniacie za to piwa, oddawać piwa hultaje!
@InnyName pojemną masz dupę, dużo trenujesz, żeby to wszystko tam zmieścić?
nie większa niż twoja mamusia skoro wysrała takiego debila
Nie znajomość jezyków jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem lub wyrazem skrajnej głupoty wynikającej z lenistwa.
A teraz dawać link!
Nieznajomość * jestem na telefonie i nie mogę edytować a zjebany słownik mnie źle poprawił chuj mi w dupe
Napisz to po rosyjsku lub niemiecku, bo tylko takie języki znam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów