chyba nie trzeba tłumaczyć
Oj zdziwiłbyś się ile osób tutaj nie zna angielskiego
Nieznajomość * jestem na telefonie i nie mogę edytować a zjebany słownik mnie źle poprawił chuj mi w dupe
Nie znajomość jezyków jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem...
No. Zwłaszcza ojczystego.
Nie znajomość jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem lub wyrazem skrajnej głupoty wynikającej z lenistwa
toś się zaorał na epicko...
Przyczajonykangur napisał/a:
Nie znajomość jezyków jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem...
No. Zwłaszcza ojczystego.
Przyczajonykangur
Nie znajomość jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem lub wyrazem skrajnej głupoty wynikającej z lenistwa
toś się zaorał na epicko...
"O Wy Judasze" dopisałem poniżej sprostowanie do mojego babola bezpośrednio po wstawieniu gdyż wysłałem to w formie wiadomości, zanim dodaliście swoje komentarze więc kij wam w oko. A wy zgarniacie za to piwa, oddawać piwa hultaje!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nie znajomość jezyków jest w obecnych czasach wręcz upośledzeniem lub wyrazem skrajnej głupoty wynikającej z lenistwa.
A teraz dawać link!
Nieznajomość * jestem na telefonie i nie mogę edytować a zjebany słownik mnie źle poprawił chuj mi w dupe
Napisz to po rosyjsku lub niemiecku, bo tylko takie języki znam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów