📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko spoko, tylko mnie zastanawia do jakiego targetu jest to skierowane.Koleś mówi z sensem, ale wyzywa ludzi, co nie prowadzi ani do tego, że ktoś się zastanowi tylko od razu przyjmie ten filmik z chłodną nienawiścią. Może być skierowany do ludzi z podobnymi poglądami ale nie przekona niezdecydowanych i nie nawróci zmanipulowanych. Poza tym mówi o socjotechnice i manipulacji a sam filmik zawiera takie elementy. W jednym zdaniu dobra treść w lekko zjebanej formie.
Cytat:
Wyrzuć TV, nie bierz informacji z gazet na poważnie. Przejrzyj na oczy.
I ścisz głośniki.
I jeszcze jedno: oducz się hipokryzji, wtedy kręć moralizatorskie filmiki.
Ok tv kłamie wszyscy wiemy. Znane marki/stacje/strony internetowe kłamią też prawda. Ciekawe czy z sadola to zniknie, ale dlaczego do kurwy nędzy na końcu filmiku jest jego reklama? A co jeśli ten film ma mi wyprać mózg żeby kupować jego prawdę na CD?
Dlaczego nie zaczniemy walczyć? Rozejrzyj się po swoim mieście. Większość ludzi muli przed kompem (fb, kwejk, sadistic,....). Tak naprawdę jedyni, którzy wychodzą na powietrze to dresiarskie kurwy i tylko oni mogą zrobić rozpierdol w tym kraju. Reszta ludzi to cipy, którzy oglądaliby to z dystansu w TVN albo na YT. Jedyni którzy mogliby pójść w dym za Polskę to właśnie dresy i kibole. Chuj, oni nie są święci, ale to że jest na takich ludzi najebka w TV to druga sprawa.
Co do filmiku jest w chuj prawdziwy. No ale cóż, TVN nie mógłby kłamać, prawda?
Nie zgodzę się tylko z oryginalnymi butami. W swoich Adidasach chodzę 3 razy dłużej niż w butach z bazaru.
Co do filmiku jest w chuj prawdziwy. No ale cóż, TVN nie mógłby kłamać, prawda?
Nie zgodzę się tylko z oryginalnymi butami. W swoich Adidasach chodzę 3 razy dłużej niż w butach z bazaru.
nie czytaj gazet, wyłącz tv, zamknij się w pokoju i przeglądaj neta
W dzieciństwie śmiałem się z powtórek Dziennika Telewizyjnego (zresztą do dziś lecą na TVP Historia), absurdów jakie za komuny nam z jego pomocą pokazywali. A teraz jak widzę ten sam program pod innymi nazwami na każdym kanale to nie mam już powodu do śmiechu...
polecam zeitgeist moving forward !!!!
Daje piwo, a jezeli autor mieszka w okolicach Łodzi to stawiam w realu szesciopak. Najlepiej trafia do mnie jego glos, glos czlowieka, ktory powtarza cos po raz 100000 i powoli traci nadzieje, ze ludzie w dzisiejszym swiecie umieja myslec.
Ale większość i tak powie, że to teorie spiskowe wyssane z palca....
"Na niebie coś rozpylają i nikt nie widzi"- jasne. Gazy bojowe. Trująco-zabijająco-gwałcące. Po drugie buty takiego na przykład Reeboka są 10 razy bardziej wytrzymałe niż takie z bazaru nawet za tą samą cenę. Na końcu jeszcze reklama kanału na YT, tego nie powinno być. Poza tym koleś mówi w miarę rozsądnie.
Ehh ludzie przestańcie z tymi butami. Wiecie dlaczego są wytrzymalsze? Bo jak zapłaciliście 300 zł to na nie dmuchacie, chuchacie, czyścicie i dbacie. Mi szkoda czasu na szanowanie butów, więc idę do pierwszego lepszego sklepu z obuwiem, wybieram takie na których nie będzie napisu "Reaboczek" albo "Adrwal", żeby nie chodzić w podróbkach bijących w oczy, i biorę zrobione przez małe chińskie rączki, patrząc na szwy i chodzę w nich pół roku, rok, czasem jak nie idę w nich na wojnę to i dwa i wyrzucam planując zakup nowych. Otóż powiem wam, że nitki są takie same jak w adidasach, szwy zakładane podobnie a i sam materiał nie różni się wiele oprócz znaczku. Więc dlaczego są lepsze Adasia? Bo smarujecie je gównem dla konserwacji. A co do gazet to osobiście czytam Angorę, dlaczego? Bo mam dzięki temu przegląd różnej prasy i wiem co czytam. I tak podchodzę z dystansem, ale coś czytać trzeba do chuja. Jeśli ktoś ma jakieś opinie znaczące o Angorze chętnie wysłucham, sam wad nie znalazłem.
Angora ma taki plus, że w każdym wydaniu jest artykuł J.K. Mikke przedstawiający jego poglądy.
Nie rozumiem w tym filmiku czegoś ,dla czego autor myśli ,że jest ponad tym wszystkim o czym opowiada?
Sam jest małym trybikiem i częścią wielkiej machiny ,rzuca kilka hasełek z wulgarnym odniesieniem do słuchaczy (manipulując w ten sposób ludźmi w podobny sposób jak telewizja), krzycząc myśli ,że zyska posłuch a nie przedstawia kwintesencji tego o co mu chodzi. Chce zmienić władze? Chce czegoś lepszego dla siebie ? Zorganizować rewolucję zmieniając porządek świata ?? Historia ludzkości już parę razy pokazała czym się kończy próba stworzenia czegoś nowego(wymordowaniem wszystkich przeciwników i ludzi inaczej myślących niż oni) min. Rewolucja Francuska ,czy Październikowa. Wszystko jest powtarzalne ,idee kręcą się w wielkim kole tylko wypadają pod inną nazwą Ktoś może powiedzieć ,że jest wolnym i szczęśliwym człowiekiem a dla innego może to być to ucisk i niewola. Można też ukryć zło pod metką dobra ale taki jest świat.
Sam jest małym trybikiem i częścią wielkiej machiny ,rzuca kilka hasełek z wulgarnym odniesieniem do słuchaczy (manipulując w ten sposób ludźmi w podobny sposób jak telewizja), krzycząc myśli ,że zyska posłuch a nie przedstawia kwintesencji tego o co mu chodzi. Chce zmienić władze? Chce czegoś lepszego dla siebie ? Zorganizować rewolucję zmieniając porządek świata ?? Historia ludzkości już parę razy pokazała czym się kończy próba stworzenia czegoś nowego(wymordowaniem wszystkich przeciwników i ludzi inaczej myślących niż oni) min. Rewolucja Francuska ,czy Październikowa. Wszystko jest powtarzalne ,idee kręcą się w wielkim kole tylko wypadają pod inną nazwą Ktoś może powiedzieć ,że jest wolnym i szczęśliwym człowiekiem a dla innego może to być to ucisk i niewola. Można też ukryć zło pod metką dobra ale taki jest świat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów