Taki o to plakacik wisi u mnie w klatce... Ciekawe ile moherów zamówiło UPC po przeczytaniu tego plakatu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
To gdzie Ty mieszkasz, że takie rzeczy wiszą ?
W Polsce ;D, a dokładniej centrum Opola, stolicy polskiej piosenki
Przynajmniej tv trwam podaje obiektywne informacje
Cytat:
Przynajmniej tv trwam podaje obiektywne informacje
Cud! Taki komentarz na sadisticu i jeszcze zbiera piwa! Popieram jak najbardziej!
Młodzi, wykształceni zaocznie od niedawna z wielkich miast, nadal piszą mohery przez "ch"
Wiecie co mnie wkurwia od niedawna zamieszkalem w usa <przez zjebanego tuska> i wyczailem ze godzine dziennie jest puszczana tv trwam , i doszedlem do wniosku ze to chyba jedyna telewizja ktora dba o wartosci patriotyczne i wiadomosci nie skupiaja sie na pedealach albo traktorach <widzialem taki reportaz w faktach> co prawda co troche stronicowi jesli chodzi o PIS(da) ale kurwa owiele bardziej mnie interesuje np to ze zmarla kobieta ktora przez cale zycie walczyla z komunizmem i byla bardzo wielka patrtotka niz to ze tusk sie krzywo popatrzyl na kaczynskiego a palikot mrugnal do grodzkiego , dziekuje
niestety sa rzeczy ktore tylko my sami dostrzegamy. Ale zeby dostrzegac pewne rzeczy trzeba popatrzec na to co sie dzieje w polsce z innego kraju , w polsce TRWAM= mohery , rydzyk , kosciol , za granica TRWAM= patriotyzm, rzeczowe informacje , informacje o Polsce a nie o rzadzie no ale ok kazdy zyje w swoim malym swiecie
niestety sa rzeczy ktore tylko my sami dostrzegamy. Ale zeby dostrzegac pewne rzeczy trzeba popatrzec na to co sie dzieje w polsce z innego kraju , w polsce TRWAM= mohery , rydzyk , kosciol , za granica TRWAM= patriotyzm, rzeczowe informacje , informacje o Polsce a nie o rzadzie no ale ok kazdy zyje w swoim malym swiecie
ja rozumiem że można być patriotą i interesować sie własną historią, ale nie podawajcie tego ciemnogrodu za rzetelne źródło informacji...
Evilferber, Opole gościnne miasto. Dwa lata temu graliśmy koncert z Mesem w Rampie, mało pamiętam
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
TRWAM to to samo dla Moherów, co TVN dla lemingów. Brak rzetelnej informacji, czysta propaganda. Dlatego w ogóle TV nie oglądam żadnej (tylko TVP info, bo tam są podawane w miarę suchę fakty), a jak chcę RZETELNE dziennikarstwo obejrzeć to sobie odpalam MaxTv. O!
O lewaki atakują TRWAM to jedyna niezależna telewizja, dociekliwa i drąży niewygodne dla rządzących tematy dlatego pełowcy tam nie przychodzą,
W dodatku mają czas na rzeczy najważniejsze czyli związane z religią i nie szufladkują/obrażają innych ludzi jak to się dzieje w innych stacjach, spójrzcie na kibiców, tvn czy tvp rzucają w nich obelgami, że to kibole, huligani a tylko w TRWAM można dowiedzieć się, żę im naprawdę na Polsce zależy, że są prawdziwymi Polakami patriotami.
Otwórzcie oczy!!!
Sława Wielkiej Polsce!!!
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
W dodatku mają czas na rzeczy najważniejsze czyli związane z religią i nie szufladkują/obrażają innych ludzi jak to się dzieje w innych stacjach, spójrzcie na kibiców, tvn czy tvp rzucają w nich obelgami, że to kibole, huligani a tylko w TRWAM można dowiedzieć się, żę im naprawdę na Polsce zależy, że są prawdziwymi Polakami patriotami.
Otwórzcie oczy!!!
Sława Wielkiej Polsce!!!
- logikatory na facebooku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów