TV Trwam mówi o masturbacji!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha..... Wszystko prawda!.. ale Elton John żyje;)
zabilo mnie "o tym nie warto nawet gadac, ale za to obejzymy wywiad z masone" poleglem ;d
hehe Telewizja PLWAM
Przecież to jakaś przeróbka, głos nie jest ani trochę zsynchronizowany.
filmik zajebiście podsumowuje 'działalność' Pospieszalskiego.
stronniczy, nieobiektywny katolicki paździoch
(tak, wiem, że to przeróbka )
(tak, wiem, że to przeróbka )
koko.szatan napisał/a:
hahahaha w porownaniu z lisem, tvnowymi parchami o polsatowych nie wspominajac to faktycznie, strasznie stronniczy
facet ma swoje poglady i ma jaja zeby ich nie kryc, bo niby w imie czego? zeby lewusom nie psuć nastroju?
Oj, mocne poparcie dla kolegi Bonzdrivera. Zwłaszcza że się naraża krytykując stacje modne i fajne, a popierając kogoś, kto wystąpił w tym, tfu, tfu, katolickim trwam-chłamie. Podzielam poglądy i dlatego masz piwo. A wątek piwa kolejnego nie dostał.
powoduje wypadanie włosów
a wszystko to z ust ŁYSEGO
a wszystko to z ust ŁYSEGO
koko.szatan napisał/a:
Może czas pogodzić się z tym, że w mediach każdy jest na swój sposób stronniczy, a dopierdalanie się na siłę tylko i wyłącznie do jednej strony ma w sobie coś z mentalności pięciolatka.
Pozdrawiam.
Tekst fajny, wykonanie chujowe. Logo TVP i trwam raczej też się nie nakładają w przyrodzie samoistnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów