Od Sebixa frustrata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Od Sebixa frustrata
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ile koleś jest dziwny to funkcjonariusze tvn go prowokowali i 1 z nich chciał zaatakować ale został uprzedzony. Manipulacje tej telewizji poziom hard
Piękny pierdolnik w tych komentarzach. Zdrowy rozsądek to towar mocno deficytowy.
pochwalam sebę
Szary_Jeleń napisał/a:
I T I, spier da laj
To mi się podoba, o to chodzi. Szkoda, że tak symbolicznie.
Patusa bronisz?
Payan napisał/a:
Tutaj masz 13 minutowy odcinek o Sebku:
Daj spokój. Seba okazał się patusem, ale da komentujących problemem i tak będzie tvn. Dlatego każda kolejna władza robi z nami co chce - dajemy się wodzić za nos podpuszczani nienawiścią.
Zawsze zastanawiam się co jest gorszym gównem. Typowa ultra lewicowa Julka z niedojebaniem mózgowym, czy taki prawicowy patus, nieużytek społeczny, który myśli, że jest patriotą. Oba chyba do utylizacji.
taki kontekst velture cos tam mu nie pasowalo odnosnie niepełnosprawnych ile w tym prawdy nie wiadomo ciezko powiedziec tylko ludzie powinni dzwonic na psy w takiej sytuacji a nie to trafia na psy przez reportaz z tvn...🤦♂️ja wyznaje kilka zasad jedna z nich jest jak dziecko jest niegrzeczne trzeba przylac mu w pupe jak niepenosprawny jest niegrzeczny to tez trzeba przylac mu w pupe jak jest to starsza osoba i tez jest niegrzeczna to tez trzeba przylac w pupe natomiast jak to jest osoba dorosla i jest niegrzeczna czy to facet czy baba to nie ma znaczenia najwyzej po fakcie moge przylac im w pupe
dżonyłojlker napisał/a:
Niestety był tylko jeden.
Był jeszcze dźwiękowiec i kamerzysta , czyli trzech i pół
Jak jest jakaś zrzutka na adwokata dla tego pana chętnie dorzucę parę groszy za otępienie skurwieli z tvn
mygyry napisał/a:
Najlepsze, że sam szukał z typem zaczepki a jak dostał w cymbał to jego kochaś go bronił i od razu wielce pokrzywdzeni dzwonią na pały.
Jak widzę, że typ jest agresywny to albo podbijam do niego widząc, że mogę dostać albo się wycofuje, ale widocznie myślał, że jak powie, że on z TVN to nietykalny.
Może w twoim zjebanym i smutnym świecie to normalne zachowanie. Niestety, ścierwo zawsze będzie ścierwem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów