Od Sebixa frustrata
Od Sebixa frustrata
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W każdym świecie zaczepianie agresywnego patusa skończy się mordobiciem widocznie tak samo jak ten cwel z TVNu nie umiesz tego ogarnąć.
Jak dla mnie od zawsze zastanawiające, że tacy niby prawdziwi mężczyźni, a ciągle pierdolicie o cwelach, ciotach, kochasiach i penisach.
Te pedaly z TVN to chyba jakieś niedorozwinięte umysłowo... Jak patus pluje typowi na pysk i mówi, żeby spierdalał, to chyba logiczne, że raczej sobie z nim nie porozmawiają, a te cymbały dalej się wdają w rozmowę i potem płacz, że lepe na pysk dostał...
Za co poszedł? O czym materiał był, bo żadko oglądam Uwagę? Sebiks terroryzuje ludzi na osiedlu?
Poszło o to, że ten Sebix napadł i pobił kilku niepełnosprawnych ludzi, bez żadnego powodu.
Zresztą od razu było widać, że ten gość ma nierówno pod sufitem.
Wszystko spoko tylko ogólnie o chuj tam chodziło? W sensie ta całą uwaga to na jaki temat była?
Ktoś ma linka do całości?
Dlatego wszystkim popierającym tego patusa powinno się obciąć jaja, by się nie rozmnażali.
Sadol schodzi na psy...
Dlatego wszystkim popierającym tego patusa powinno się obciąć jaja, by się nie rozmnażali.
Sadol schodzi na psy...
Kto go tutaj broni? xDDDDDDDD
Najlepsze, że sam szukał z typem zaczepki a jak dostał w cymbał to jego kochaś go bronił i od razu wielce pokrzywdzeni dzwonią na pały.
Jak widzę, że typ jest agresywny to albo podbijam do niego widząc, że mogę dostać albo się wycofuje, ale widocznie myślał, że jak powie, że on z TVN to nietykalny.
przyzwolenie na patologię to jeszcze większa patologia. Typ stanowi zagrożenie dla środowiska, utylizacja. Na koszt rodziny
przyzwolenie na patologię to jeszcze większa patologia. Typ stanowi zagrożenie dla środowiska, utylizacja. Na koszt rodziny
popieram, podstawić tam krematorium i obie strony sprzeczki na proch 🔥
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów