Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:50
🔥 Adin.dwa.tri ... Malcziki - teraz popularne
Film pokazuje, jak media przekręcają wypowiedź jednego z polityków i podają fałsz do wiadomości.

Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Zgłoś
józekdeluxe 2017-06-05, 13:31 6
Kto by pomyślał...

ukryta treść

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
d................a 2017-06-05, 13:44
Biedne, słabe kobiety i małe dzieci.
Jakież to podłe z naszej strony, że ich tak męczy nuda.
Czyżby auta, tak o, sobie wariują same i musimy im dostarczyć nowe, bezpieczniejsze?
Zgłoś
janlew 2017-06-05, 13:49 2
Zgłoś
~Velture 2017-06-06, 10:20 22
Oto jak CNN oraz inne media pięknie ściemniają. Widać skąd różnej maści TVNy biorą inspiracje.

Ogólnie temat pewnie nie przebije się zbytnio ale paru zainteresowanych z was przynajmniej zobaczy.

1wszy film pokazuje od kulis co się odpierdala a 2gi jeśli ktoś chce to efekt końcowy plus komentarz jakiegoś gościa.

(w skrócie: zrobili sobie ustawkę wynajmując ciapatych statystów którzy udawali, że są strasznie przejęci tymi atakami i w trakcie wystąpienia zostawali wrzucani przez ekipę telewizyjną w tło reportażu)

Fakers will say it's hate.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mygyry 2017-06-06, 10:30 3
Każda TV promuje jedyny słuszny przekaz i tak oto eksperci TVN wskazują na potrzebę przyjmowania imigrantów i całkowity brak ich związku z zamachami a TVP ekspertów mówiących zupełnie co innego.
Dlatego albo zestawić brednie jednych z drugimi i dołożyć inne źródła i wyciągać wnioski, niż iść ślepo za jedynym słusznym przekazem...

A tak poza tym to słuchałem ostatnio publicysty z onetu jak to mówił, że to nie przyjezdni imigranci dokonują zamachów, ale tacy w drugim i trzecim pokoleniu, więc chciałbym zauważyć, że żeby było drugie lub trzecie pokolenie to najpierw musi przyjechać pierwsze...
Zgłoś
KillerLaugh 2017-06-06, 10:30 3
To jeszcze nic. Kilka lat temu żydzi preparowali jakiś materiał w Polsce na temat fali antysemityzmu. Jako że dziwnym zbiegiem okoliczności nie natrafili na żadną antyżydowską manifestację, posłużyli się techniką zielonego ekranu i przykleili pokaźną liczbę ONR-owców z transparentami na potrzeby ichniejszej propagandy- jakoś trzeba uzasadnić obecność agentów Mossadu przy wizytacji Auschwitz.
Zgłoś
k................s 2017-06-06, 10:33 5
Sam Aaron Szechter nie powstydziłby się takiej manipulacji
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2017-06-06, 11:04
Przy czym CNN jest przynajmniej szybki. Zamachowcy z Londynu jeszcze noży dobrze nie umoczyli a już miałem news'a.
Zgłoś
parolpl 2017-06-06, 11:57
Czepianie się. Zapłacili, kazali, to zrobili.
Zgłoś
emperorzbigniew 2017-06-06, 12:24 3
Do Goldberga czytającego na ulicy "Der Sturmer" podchodzi Rubinowicz i mówi z niesmakiem:
- Icek! Dziwię się, że czytasz tę szmatę!?!
Na co Goldberg:
- Bo jak czytam nasze czasopisma, to tylko: tu pogrom, tam antysemityzm, tu zbezcześcili synagogę. A jak czytam to - to od razu: Żydzi opanowali banki! Żydzi rządzą na rynku budowlanym! Żydzi rządzą światem! Aż przyjemnie się to czyta!

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
verdors 2017-07-03, 13:50 74
Film pod tytułem "Tonący imigrant"
Reżyseria: George Soros we współpracy z lewicowymi mediami

Tak wiele problemów...tak mało amunicji...
Zgłoś
~Velture 2017-07-03, 13:52 6
Przyczepiłbym mu kamień do nóg aby było realistycznie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
janlew 2017-07-03, 13:56 13
Trzeba być amebą umysłową żeby popierać lewactwo, opcjonalnie maksymalnie skurwionym szabes gojem.
Zgłoś
Halman 2017-07-03, 13:58 16
nie ma chuja.. zachodni europejczycy nie są aż tak głupi...

zresztą chuj wie...
Zgłoś
~DMT 2017-07-03, 14:53 16
Tak na wszelki wypadek

Bonus:

Q L I M A X
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów