To nie pierwszy raz kiedy blok ekipa jest w tvpis, widać że Michał Rachoń jest fanem XD
To nie pierwszy raz kiedy blok ekipa jest w tvpis, widać że Michał Rachoń jest fanem XD
"ma bekę".... wy kuce, takie inteligentne i wykształcone jesteście, że do żadnej roboty poza dewastacją i płatnym trollowaniem się nie nadajecie.
No i juz wiemy kto głosował na czaskoskiego
Napij się wody z Wisły, żeby pokazać jaka czysta
No i juz wiemy kto głosował na czaskoskiego
Napij się wody z Wisły, żeby pokazać jaka czysta
..nie musisz jeśc snickersa,już plywaja
Trzaskowski razem z Jarkiem mogą sobie gały robić. Jesli jestes za jednym, a przeciw drugiemu to przejmujesz pale najwiekszego "kuca". Ciśniesz na kiboli a masz lewacki kibel w głowie, który pokazuje jak "nie dewastuje" miast na całym świecie. Blmy, lgbty i lewe szambo moze sobie z tym co potępiasz przybic piątkę. Nic tylko utworzyć specjalna jednostkę i na marszach strzelać do lgbt, antify, kiboli czy tych co dewastuje miasto w przebraniu za moje podatki. Nikt by pozbruku nie podniósł jakby wiedział, że może kule zarobić
Nie wiem czy dopuszczasz do siebie myśl, że poza skrajnościami są jeszcze ludzie o poglądach "środkowych" - nie "lewaki", ani "kuce". Do tych właśnie ludzi należę, patrzących na obie skrajne opcje. Trzeba wyważyć pomiędzy średniowiecznym zaściankiem, a przesadzoną tolerancją multikulti. Postaraj się to zrozumieć zanim kogokolwiek obrazisz albo poniżysz.
walaszek grubasie, ogarnij sie, te kurwy z tvpis blok ekipe kradno
On się smiej ze wszystkich polityków w tym z pisu. Ale tak wiem z jednych mozna sie śmiać a z drugich nie. Żałosne.
walaszek grubasie, ogarnij sie, te kurwy z tvpis blok ekipe kradno
On się smiej ze wszystkich polityków w tym z pisu. Ale tak wiem z jednych mozna sie śmiać a z drugich nie. Żałosne.
"ma bekę".... wy kuce, takie inteligentne i wykształcone jesteście, że do żadnej roboty poza dewastacją i płatnym trollowaniem się nie nadajecie.
I cyk wpadło jedno euro od niemca za komentarz zadowolony jestes?
juz niedlugo pisiorki juz niedlugo, sracie pod siebie bo wasz czas sie bliza taczki i paly szykujemy i bedzie napierdalanie i na taczke!
Sypną tępemu społeczeństwu trochę ich własnej kasy i taczki pójdą w odstawkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów