To nie pierwszy raz kiedy blok ekipa jest w tvpis, widać że Michał Rachoń jest fanem XD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To nie pierwszy raz kiedy blok ekipa jest w tvpis, widać że Michał Rachoń jest fanem XD
walaszek grubasie, ogarnij sie, te kurwy z tvpis blok ekipe kradno
Walaszek grubasie kiedy nowy bomba??
walaszki powinni teraz w ramach rewanzu na pisorow cos nagrac, (oczywiscie nie jestem za zadna ze stron choc blizej mi do pisu niz do platformy ale pokazywanie bajki dla patusow w pubicznej telewizji to przegiecie) i zeby telewizyjne kurwiszony z tvp nie myslaly ze mają u walaszków sojusznika
KebabRemover napisał/a:
walaszki powinni teraz w ramach rewanzu na pisorow cos nagrac,
Przecież były motywy drwiące z PiSu, Walaszek po każdym ciśnie. Tylko żadna stacja nie poniży się do wykorzystywania tego do jakiejś propagandy.
PS. Widzę, że gwiazda Młodych Wilków ledwo przędzie finansowo, że musi się już w TVP sprzedawać z Martyniukiem i Bayer Fullem
z trzaskowskiego cała Polska ma bekę a najwiekszą z tych co na niego głosowali
"ma bekę".... wy kuce, takie inteligentne i wykształcone jesteście, że do żadnej roboty poza dewastacją i płatnym trollowaniem się nie nadajecie.
TranzystorWyklęty napisał/a:
"ma bekę".... wy kuce, takie inteligentne i wykształcone jesteście, że do żadnej roboty poza dewastacją i płatnym trollowaniem się nie nadajecie.
Do policji poszli. Nie widać ? Wczoraj prowokacje 11.11 prowokacje ale lud ślepy...
Super wydane 2mld zł rocznie z naszych podatków + Jakimowicz jako ekspert
Trzaskowski razem z Jarkiem mogą sobie gały robić. Jesli jestes za jednym, a przeciw drugiemu to przejmujesz pale najwiekszego "kuca". Ciśniesz na kiboli a masz lewacki kibel w głowie, który pokazuje jak "nie dewastuje" miast na całym świecie. Blmy, lgbty i lewe szambo moze sobie z tym co potępiasz przybic piątkę. Nic tylko utworzyć specjalna jednostkę i na marszach strzelać do lgbt, antify, kiboli czy tych co dewastuje miasto w przebraniu za moje podatki. Nikt by pozbruku nie podniósł jakby wiedział, że może kule zarobić
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów