📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdzie reszta? powiedz siostrze ze fajna ogólnie
Mam mieszane uczucia -_-
Kobieta z kutasem?
Sadistic.pl wita.
Sadistic.pl wita.
Ta druga słodka, ale pewnie też jej kutafon dynda.
Toż to ta sama laska.
Mowcie co chcecie,ale dla takiej to conajmniej rozwazylbym swoje opcje.
i teraz zagadka dla walikoników
: czy jeśli zwalicie sobie konia na tym, pomimo że to facet wyglądający na kobiete czy to jest pedalizm
zagadka sadistica...
: czy jeśli zwalicie sobie konia na tym, pomimo że to facet wyglądający na kobiete czy to jest pedalizm
zagadka sadistica...
Rzadko takie ładne kobiety się widuje (drugi gif ładny) a to się okazuje facet... i weź się tu teraz umów z takim/taką
Skąd niby pewność? na podstawie stojącej kołdry? Jaką ono by musiało mieć pytę?
Musze przyznac, że kiedy spotkałbym takową pierwszy raz na żywo, nie oderwałbym wzroku - co za mimika, to spojrzenie! Ciekaw byłbym tylko swojego wyrazu twarzy, po ściągnieciu jej majteczek
Btw czy przejchanie w druga dziurke takiej to by było gejostwo ? Chyba sam sobie odpowoem na to pytanie Nieznam sie na tym ale babka z kutasem to po prostu facet ktory od malego wpierdziela hormony i czuje sie kobitką, tak ?
Btw czy przejchanie w druga dziurke takiej to by było gejostwo ? Chyba sam sobie odpowoem na to pytanie Nieznam sie na tym ale babka z kutasem to po prostu facet ktory od malego wpierdziela hormony i czuje sie kobitką, tak ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów