📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@marianer7 - mow za siebie..
Jeszcze go kurwa bronia i kaza jej drzec przescieradlo... ja bym napierdalal z piesci na jej miejscu
tam w miare normalna jest chyba tylko wiara na widowni
Widownia też plastikiem zajeżdża
W piątek,będzie moc.Odcinki o pseudo ćpunkach dupodajkach są najlepsze
Koleś wygląda jak Starkiller ze Star Wars: The force Unleashed
IQ 30 i melanz... ciekawe co by sie stalo jakby taka banda idiotow zebrala sie kolo bomby atomowej? zaczeliby sie podniecac i pewnie by szukali w srodku melanzu po czym znalezliby sie na orbicie... wtedy by ich dopiero ponioslo ;D
6 Kwietnia odcinek obowiązkowy, tam będzie się działo iksde co się denerwujecie
6 Kwietnia odcinek obowiązkowy, tam będzie się działo iksde co się denerwujecie
Mentalność gimbusa.
Niеbieski napisał/a:
Nie opowiedziałeś nadal historii tej przyjaźni.
Otóż mój drogi Niebieski moderatorze, aby poznać wspaniałą historię przyjaźni i dowiedzieć się jak wspólnie z przyjaciółmi można przezwyciężyć wszystkie trudy, musisz zapoznać się z najnowszą generacją My Little Pony.
Zapraszam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów