📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
odcinek pt "styl bycia debila" !?
Przyszłość polskiego narodu, banda debili. Przydało by im się 100 batów po dupie
Kurwa koleś jaką ma w ogóle gadkę... Przyjebane społeczeństwo. Zróbmy zbiórkę na nieszczelne przewody gazowe dla ludzi jego typy.
Kiedyś "Rozmowy w toku" jeszcze trzymały poziom, a teraz zapraszają debili opowiadających o swoich magicznych melanżach i jeszcze ta lalka obok, ani me ani be tylko się na niego patrzy
"co twoje dziecko jest w stanie zrobić za ścieżkę koki?" haha no kurwa ja pierdole jeszcze mógł "za działkę towaru" powiedzieć.
Warci siebie. Ją łapie padaka jak on idzie w melanż. A ja zachodzę w głowę dlaczego takich indywiduów nie prostuje system edukacji. Rośnie nam pokolenie "zjebów", oj rośnie...
Jeszcze trochę i Drzyzga będzie zapraszała meneli z pod mostu, który wypił butelkę denaturatu i żyje.
tam w miare normalna jest chyba tylko wiara na widowni
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów