📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Krowy zajebiste:)
No i gdzie to się w Polsce uchowały do tej pory takie skurczybyki z takimi możliwościami i pomysłami?!
Sam bym nigdy nie znalazł takiego filmu. A nawet jak bym gdzie indziej znalazł to bym nie odpalił.
Tak więc daję piwo lewą i prawą ręką. I obiema nogami. I Wacławem też.
No i gdzie to się w Polsce uchowały do tej pory takie skurczybyki z takimi możliwościami i pomysłami?!
Sam bym nigdy nie znalazł takiego filmu. A nawet jak bym gdzie indziej znalazł to bym nie odpalił.
samon napisał/a:
ale wiesz, że to część druga? Wpisz w YT "legendy polskie" (o smoku też jest niezłe)
Poza tym twórczość Bagińskiego zaszufladkowana raczej nie jest...
@nowynick
Nie wiedziałem. Dzięki za info. Smok sztywny, ale niezły. Wygląda, że się rozkręcają
Nie wiedziałem. Dzięki za info. Smok sztywny, ale niezły. Wygląda, że się rozkręcają
samon napisał/a:
No od lat oglądasz dzieła studia Bagińskiego w TV, ORANGE SERCE I ROZUM, CARREFOUR Napoleon, reklamy żubra, TESCO, alior bank, NAMYSŁÓW i w chuj innych
Tu masz tego więcej
Up
a no nie oglądam bo tv wyjebałem między innymi ze względu na reklamy. Pewnie stąd moje zacofanie.
a no nie oglądam bo tv wyjebałem między innymi ze względu na reklamy. Pewnie stąd moje zacofanie.
Up
te reklamy to ostatnio jedyne co się nadaje do oglądania w TV
U mnie stoi ze względu na dzieci, ostatni film obejrzałem w TV w okolicach Wielkanocy...
te reklamy to ostatnio jedyne co się nadaje do oglądania w TV
U mnie stoi ze względu na dzieci, ostatni film obejrzałem w TV w okolicach Wielkanocy...
Bagińskiego to ja szanuje! Za Katedre i inne dzieła. Oglądałem Wszystkie legendy Polskie PIWO!
Za wiedzmina by sie wzial a nie na pierdoly czas marnuje.
Twardowskiego to Ty szanuj!
A nasze TVP zamiast na takie produkcje łożyć hajs woli wypierdalać go na jakieś syf seriale typu klan, których kurwa i tak nikt normalny nie ogląda.
Piwko za wrzutkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów