18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Tco 2015-05-08, 18:00 5
Sa tacy ktorzy lubia byc w podobny sposob napierdalani po jajach, a wiec szalu nie ma .

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
dzony99 2015-05-08, 18:22 1
Moze ma co pod koszulka co amortyzuje uderzenia
Zgłoś
P................n 2015-05-08, 18:43 75
dostałbym raz i wysmarkałbym jelito
Zgłoś
!Timon 2015-05-08, 19:32 24
Odczuwanie bólu jest względne ale energia kinetyczna którą przyjmuje jego wątroba jest bezwzględna.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-08, 20:12 5
Ból jest do zniesienia, silna psychika wytrzyma wiele, za to organy wewnętrzne niekoniecznie...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
j................v 2015-05-08, 20:49 28
KrisCFC napisał/a:

Ból jest do zniesienia, silna psychika wytrzyma wiele, za to organy wewnętrzne niekoniecznie...

to nie o ból chodzi ani obrażenia wewnętrzne. wystarczyłoby ruszyć się sprzed komputera i wiedziałbyś, że odpowiednio wytrenowane mięśnie brzucha znoszą większe obijanie bez żadnego uszczerbku na zdrowiu. a widać na filmiku, że kolo ciągle ma spięty brzuch więc jak ma dobry brzuch(a ma) to tak jakby w ochraniacz napierdalali.

ps. nie jestem expertem
Zgłoś
Markosz 2015-05-09, 3:29 1
@up racja. Dobrze wyćwiczony brzuch zniesie wiele. Spytajcie kiedyś jakiegoś znajomego ,który boks trenował czy im trener po brzuchach biegał
Zgłoś
maksymilian45 2015-05-09, 4:36
Tak to jest, dziwka lubi w dupę, dzieci w afryce wpierdalają larwy a ten lubi wpierdol na kaloryfer. Do wszystkiego można się przyzwyczaić
Zgłoś
orzech1991 2015-05-09, 7:10
Właśnie. Pięknie napisał !Timon. Nic dodać, nic ująć.

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
x................j 2015-05-09, 7:47
Przy napiętym brzuchu (no i po stosownym wytrenowaniu, rzecz jasna) można przez jakiś czas wytrzymywać takie uderzenia. Co nie zmienia faktu, że koleś z filmiku jest całkiem niezły.
Zgłoś
maciekslaskpl 2015-05-09, 8:25
Ludzie, czy wyscie widzieli kiedys jakąs walke w klatce? Albo zawody Kyokusin gdzie goscie ćwiczący po 10 lat karate napierdalają sie GOŁYMI pięściami po brzuchach? Po 2 latach treningu strzały na brzuch z piesci, czy kopanie po udach nie robią większego wrażenia.
Zgłoś
lucek000 2015-05-09, 10:05 1
Mięśnie mięśniami, ale pierwszy typek wali na wątrobę, a kto kiedyś dostał na wątrobę wie jak to kurwa boli
Zgłoś
jezyk 2015-05-09, 10:15 2
Jeszcze kilka takich akcji i będzie zbierać na wątrobę.
Zgłoś
The_Generat 2015-05-09, 10:50 2
Tluszcz rozprowadza energie na boki, przez wspaniale i sliczne miesnie energia prosto idzie w narzady. Jakby nie byl fajnu i tak sie to na zdrowiu odbije.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów