Mocniej mnie napierdalajcie chłopaki!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Mocniej mnie napierdalajcie chłopaki!
Sa tacy ktorzy lubia byc w podobny sposob napierdalani po jajach, a wiec szalu nie ma .
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
KrisCFC napisał/a:
Ból jest do zniesienia, silna psychika wytrzyma wiele, za to organy wewnętrzne niekoniecznie...
to nie o ból chodzi ani obrażenia wewnętrzne. wystarczyłoby ruszyć się sprzed komputera i wiedziałbyś, że odpowiednio wytrenowane mięśnie brzucha znoszą większe obijanie bez żadnego uszczerbku na zdrowiu. a widać na filmiku, że kolo ciągle ma spięty brzuch więc jak ma dobry brzuch(a ma) to tak jakby w ochraniacz napierdalali.
ps. nie jestem expertem
@up racja. Dobrze wyćwiczony brzuch zniesie wiele. Spytajcie kiedyś jakiegoś znajomego ,który boks trenował czy im trener po brzuchach biegał
Tak to jest, dziwka lubi w dupę, dzieci w afryce wpierdalają larwy a ten lubi wpierdol na kaloryfer. Do wszystkiego można się przyzwyczaić
Właśnie. Pięknie napisał !Timon. Nic dodać, nic ująć.
Ludzie, czy wyscie widzieli kiedys jakąs walke w klatce? Albo zawody Kyokusin gdzie goscie ćwiczący po 10 lat karate napierdalają sie GOŁYMI pięściami po brzuchach? Po 2 latach treningu strzały na brzuch z piesci, czy kopanie po udach nie robią większego wrażenia.
Mięśnie mięśniami, ale pierwszy typek wali na wątrobę, a kto kiedyś dostał na wątrobę wie jak to kurwa boli
Tluszcz rozprowadza energie na boki, przez wspaniale i sliczne miesnie energia prosto idzie w narzady. Jakby nie byl fajnu i tak sie to na zdrowiu odbije.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów