📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie twardy tylko myślał że to żona.
Silver.Surfer napisał/a:
Nie twardy tylko myślał że to żona.
Gdyby to była żona to by spierdalał jak czarny przed pracą.
gówno skleiło mu nogi
Jakby się zaczął ruszać za bardzo albo uciekać, już dawno by było po nim. To tak zwana szarża pozorowana, wiele gatunków zwierzą tak robi, szczególnie pseudo kozaki w dresach.
Nie twardy,tylko patrząc na jego okulary ten koleś jest ślepy jak kret.Przy okazji ma problemy z prawidłowym wyczuciem odległości,chciał chyba tego słonia dotknąć a ten był troche za daleko:)
wzruszyła.... że co zrobiła ????
On nie jest twardy tylko głupi, co zresztą widać po debilnym uśmiechu na końcu filmu.
Ten idiota po prostu nie wiedział co się dzieje, neurony zatrybiły po 15 sek, tak przyduszeni przy porodzie mają, niedotlenienie mózgu
Ten idiota po prostu nie wiedział co się dzieje, neurony zatrybiły po 15 sek, tak przyduszeni przy porodzie mają, niedotlenienie mózgu
Gadanie on po prostu przez te binokle nie widział żadnego słonia.
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów