Po pierdolnięciu wstał, otrzepał się i poszedł opierdolić kierownika ciężarówki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Hindusi?
Intelekt jak paniuś z wózkami u nas. Stoi sobie taka pizda przed przejściem dla pieszych, ładnie, na chodniku, w bezpiecznej odległości od samochodów...
...z wyjątkiem wózka, który już wystaje na jezdnię. Paniusia nie za bardzo może kontrolować sytuację, bo w zgiętym lewym łokciu ma torebkę A, w zgiętym prawym - torebkę B, w jednym ręku kawę w kubku ze Starbucksa, w drugim telefon do pytlowania z psiapsiółą. ;>
Gdyby choć chuja miała, to miałaby czym trzymać wózek za poręcz...
...ech, poniosło mnie, chuje nie są chwytne, więc też nie miałaby czym. ;>>>
Intelekt jak paniuś z wózkami u nas. Stoi sobie taka pizda przed przejściem dla pieszych, ładnie, na chodniku, w bezpiecznej odległości od samochodów...
...z wyjątkiem wózka, który już wystaje na jezdnię. Paniusia nie za bardzo może kontrolować sytuację, bo w zgiętym lewym łokciu ma torebkę A, w zgiętym prawym - torebkę B, w jednym ręku kawę w kubku ze Starbucksa, w drugim telefon do pytlowania z psiapsiółą. ;>
SkoPio1 napisał/a:
Hindusi?
Się rozlałeś trochę nie na temat. Jakaś szmata Ci się rano wjebała pod maskę? :d
Jakie pierdolnięcie? Panjabiego wiatr zdmuchnął
Nawet go to nie lizło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów