Murzyni są uzdolnionymi jednostkami. Jak wszyscy wiemy rewelacyjnie zbierają bawełnę, a co niektóre osobniki mają w zanadrzu inne ciekawe talenty. Ten prezentowany poniżej posiadł zdolność zgniatania puszek głową.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
A jaki stremowany przed występem:D Widać spadające kokosy w jego środowisku naturalnym nie zahartowały łba:/
dlaczego murzyńskie dziecko krzyczy kiedy przypierdoli sobie w ten pusty czarny łeb puszką ?
-bo to boli.
-bo to boli.
I sie pozniej dziwią ,ze mają ich za najgłupszą rase na świecie.
Jebane bambusy.
EDIT: Co to kurwa za popierdolona cenzura? Od kiedy sadistic cenzuruje?
Jebane bambusy.
EDIT: Co to kurwa za popierdolona cenzura? Od kiedy sadistic cenzuruje?
up@ Najwięcej filmików ze zgniataniem puszki na głowie widziałem w wykonaniu polaków...
dobra fajnie bylo ale przerwa sniadaniowa sie skomczyla - wracac na pole i zbierac bawelne
bo to sie uderza glowa w puszke a nie puszka w glowe. tak to sobie moze leb zgniesc co najwyzej glupi murzyn:{
a swoja droga to on nawet murzynem nie jest, bo co za murzyn slucha takiej muzyki. to jakis ponury zart a nie murzyn jest
a swoja droga to on nawet murzynem nie jest, bo co za murzyn slucha takiej muzyki. to jakis ponury zart a nie murzyn jest
karoldeicide - wnioskując z komentarza, jest to pierwszoplanowy aktor tego filmiku
Jak wypije parę pivek z kumplami to też tak robię, tylko nie naginam boków puszki żeby się łatwiej złożyła...
Ale asfalt ma to do siebie że jak już nie może ukraść to kombinuje...
Ale asfalt ma to do siebie że jak już nie może ukraść to kombinuje...
Skąd on ma 7upa?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów