📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
up
chujowegównoG6 ;D ode mnie :*
chujowegównoG6 ;D ode mnie :*
ale kręci zajebiście bioderkami na początku
kool83 napisał/a:
I potrafisz to stwierdzić po 2 minutowym filmiku ...prawda jest taka, że ten typ break'a tańczy marnie...
A prawda taka, że liczy się pomysł, ktory jest zaskakujący i dobry, ja do ostatniego momentu liczyłem na to, że ten o kulach zacznie coś kręcić ^^
czemu ta w niebieskim pierdoli w innym języku?
@up
Nie wiem, ale mówiła w tak pojebanym języku, że nawet Holendrzy nie umieli tego przetłumaczyć...
Nie wiem, ale mówiła w tak pojebanym języku, że nawet Holendrzy nie umieli tego przetłumaczyć...
ten o kulach rozpierdala system!
ee myslalem ze tamten kulach zacznie tanczy a tu tylko koles na penisie sie kreci...
hmm.... widzę że cała komisja była w niebo wzięta.. Pani jak i Panowie spoglądali na namiot ze smakiem... nic dziwnego, że przeszedł dalej ^^
osibis napisał/a:
łał jak ktos zna nazwe remixu G6 to piszcie ;D do mnie :*
Far East Movement - Like a G6 (Eyes Remix)
masz za darmo buziaczków nie chce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów