📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czarny głupi pojeb
Nie wyłączył kamery dlatego go spaliło.
Kurwa.
No już pominę fakt polania się benzyną, rozpuszczalnikiem, alkoholem czy jakąkolwiek inną łatwopalną substancją i podpalenie aby dostać jakieś wirtualne łapki.
Nie dziwi mnie, że ten osobnik nie myśli. No bo żaden myślący nie oblewa się i nie podpala dla lajków. Pytanie pozostaje jedno. Skoro zachciało mu się podpalać to czemu kurwa nie miał planu jak to ugasić.
Ja wam sugeruję czemu a wy wiecie dlaczego.
Na jego miejscu jakbym nie miał ojca w domu od urodzenia ani edukacji to przygotowałbym sobie chociaż jakiś pojemnik z wodą aby łapę tam wsadzić.
No ale miałem ojca i nie strzelałem w szkole z pistoletu to wiem, że mając jebaną kurtkę czy tam bluzę z długimi rękawami na sobie i brak środków gaśniczych to zwyczajnie bym, kurwa, schował rękę w ten pierdolony rękaw aby odciąć dopływ powietrza a nie machać łapą.
No już pominę fakt polania się benzyną, rozpuszczalnikiem, alkoholem czy jakąkolwiek inną łatwopalną substancją i podpalenie aby dostać jakieś wirtualne łapki.
Nie dziwi mnie, że ten osobnik nie myśli. No bo żaden myślący nie oblewa się i nie podpala dla lajków. Pytanie pozostaje jedno. Skoro zachciało mu się podpalać to czemu kurwa nie miał planu jak to ugasić.
Ja wam sugeruję czemu a wy wiecie dlaczego.
Na jego miejscu jakbym nie miał ojca w domu od urodzenia ani edukacji to przygotowałbym sobie chociaż jakiś pojemnik z wodą aby łapę tam wsadzić.
No ale miałem ojca i nie strzelałem w szkole z pistoletu to wiem, że mając jebaną kurtkę czy tam bluzę z długimi rękawami na sobie i brak środków gaśniczych to zwyczajnie bym, kurwa, schował rękę w ten pierdolony rękaw aby odciąć dopływ powietrza a nie machać łapą.
zarabiasz na wyświetlaniu jakiegoś gówna, tak pytam
Pewnie tak się zamyślił na koniec bo mu się KKK i palone murzyny przypomniały. Jakby ktoś to zmątował,dodał muzykę na koniec i jakieś ładne ujęcia i zdjęcia to mogło by być mocne
Czarny jet głupim od urodzenia a biały jak pierdolnie głupote to jeszcze się zastanowi co zjebał a czarny...chuj tam
Intensywna analiza przyczynowo-skutkowa wykuła na jego twarzy niezaprzeczalne WTF.
Na końcu powiedzieł "piecze".
To jest 'główna'?
Szkoda że się cały nie oblał, chyba by się tu licznik piw przekręcił.
taki kurwa bo juz nie ogarnal co sie stalo dymek Thats Racist
mamy tu wyjątkową okazję zaobserwować bardzo rzadkie zjawisko: Mudzina uruchomiła proces myślowy po doznanym kuku. widocznie tylko bodźce fizjologiczne takie jak ból, są w stanie je uruchomić. ten osobnik jednak nie wynajdzie ponownie koła, ponieważ szybko się zmęczył i porzucił to bolesne dla niego zajęcie...
czytała: i tak dalej...
czytała: i tak dalej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów