📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrocław dumny z medalisty !
Do tych wszystkich co obrażają sportowca: Trzeba posiadać mózg nie sprawny, być ignorantem, żeby pisać takie głupoty, a nie jedni/ne dlatego bo ma łysą głowę i tak poza tym to niezły dowód, że nie każdy łysy to "kibol", hool's, dres( tacy zawodowcy jak on też chodzą na mecze w grupach "kiboli").. Coś z głowami macie jak wierzycie w marne stereotypy. Jak taki gość idzie w pojedynkę i myślicie dres z powodu wyglądu to w tym problem, że wy nie umiecie myśleć i w internecie zgrywacie kozaków.. Szacunek Dla wszystkich sportowców zawodowców i amatorów, oraz ludzi używających mózgów w każdych innych dziedzinach ;D
nawet po uszach widać (zapaśnicze kalafiory), że nie opierdalał się na macie...kiedyś trenowałem zapasy i pamiętam, że zawsze w szkole znalazł się jakiś kozak co gardził tym spotrem "zapaśnik, co on może mi zrobić" najczęściej kończyło się wpierdolem za szkołą i karą od trenera-zawsze ktoś strzelił z ucha
Tak myślałem, że go kojarzę, ćwiczyłem razem z nim zapasy w WKS'ie na Długiej. A Kraczkowski gdzie?
Darksaider napisał/a:
Trenowałem wiele lat, mam kartę sportowca, w takich chwilach każdy z nas się rozklejał, nikt tak na prawdę nie wie ile wysiłku to wszystko kosztuje.
Btw. cieszyłem się jak pojebany jak pierwszy raz mistrzostwo województwa zdobyłem, coś pięknego Panie/Panowie.
urzekła nas twoja historia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów