18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Twardziel
G................z • 2013-03-13, 21:39
Na łące pasie się wielki byk. Odgania ogonem muchy i szczypie zieloną trawkę. W pewnym momencie zauważa kątem oka wychodzącego zza pagórka białego królika, który coś krzyczy.
Byk wraca do jedzenia, a zbliżający się królik wrzeszczy:
- Z drogi, bo idzie królik, król zwierząt.
Byk dalej spokojnie zajada trawę i macha ogonem. Królik staje za nim i mówi:
- Jak zaraz nie odejdziesz to gorzko tego pożałujesz. Liczę do trzech... Razzzz, dwaaaa....
W tej chwili byk wali wielkiego placka i to tak, że trafiła prosto w królika, po czym wraca do jedzenia. Po kilku minutach z kupy wynurza się cały brązowy królik i mówi:
- No i co, zesrałeś się ze strachu, cwaniaczku?
Zgłoś
wachabe 2013-03-13, 22:08 7
grunt to pozytywne myślenie ;]

"Zrób na trzeźwo to, o czym opowiadasz, że zrobiłbyś po pijaku. To Cię nauczy trzymania gęby na kłódke." E.Hemingway
Zgłoś
bezimienny90 2013-03-13, 23:02
@up wg mnie to tylko wstęp do znalezienia się w swoim żywiole. Pozytywne myślenie z doświadczeniem. a żart dobry, zesrałem się ze śmiechu...
Zgłoś
P................n 2013-03-14, 0:23 6
Zapomniałeś dodać, że królik był pijany.

Zamyślona mysz przy barze.
- Barman, jest kot?
- Jest, ale śpi.
- Aha. To lej setę.

Po chwili:
- Barman, jest kot?
- No jest, ale śpi.
- Aha. To lej jeszcze jedną.

Mysz już mocno zakręcona:
- Barman, jest kot?
- Jest, ale ŚPI!
- Aha. To lej setę i budź skurwysyna.
Zgłoś
gumol 2013-03-14, 0:33

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
Pleso93 2013-03-14, 10:21 2
Symbolika w kawale:
królik - mniejszości seksualne
byk - zdrowe społeczeństwo
Zgłoś
Jack Daniel's 2013-03-14, 11:46 1
A wg mnie symbolika jest taka:
królik - prawaczki
byk - zdrowe społeczeństwo.
Zgłoś
damyrade20 2013-03-14, 11:58 2
@up:

Zgłoś
Jack Daniel's 2013-03-14, 12:01
@up, toś się grubo chłopie pomylił. Ani ze mnie prawak, ani lewak. Ot, zwykły szary obywatel, co nielubi obu skrajności. Ale że ostatnio więcej burdelu w kraju prawaki robią, to co ja poradzę.
Zgłoś
damyrade20 2013-03-14, 12:10
traktuj to w formie żartu, tak mi się skojarzyło jak zobaczyłem "prawaczki"
Zgłoś
masztalsenior 2013-03-14, 15:22
Naukowcy już dawno dowiedli,że nie istnieje coś takiego jak kąt oka
Zgłoś
Bridgwater88 2013-03-14, 17:09
tak sobie mysle...czy tylko mi sie wydaje ze kawaly na sadisticu w ciagu ostatnich miesiecy padaja na twarz ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów