7890Mam nadzieję, że Was kiedyś też ktoś tak dojedzie i przypomnicie sobie ziomka z drżącymi mięśniami jak będziecie osrani po pachy. Pizdeusze jesteście i kozaki przez internet. Teraz sobie poszczekajcie na mnie a jak już wam wyjdą pierwsze włosy na jajach to wrócimy do merytorycznej dyskusji
Zluzuj półdupki, to może przestaną ci się telepać. Jak się ktoś obraca w takim towarzystwie handlarzy prochami, to jest JEGO wina, że mu wypłacają baty. Tak w zasadzie to mam w głębokim poważaniu zarówno tego na filmie, jak takich pacanów jak ty.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Mam nadzieję, że Was kiedyś też ktoś tak dojedzie i przypomnicie sobie ziomka z drżącymi mięśniami jak będziecie osrani po pachy. Pizdeusze jesteście i kozaki przez internet. Teraz sobie poszczekajcie na mnie a jak już wam wyjdą pierwsze włosy na jajach to wrócimy do merytorycznej dyskusji
Patrząc na Twoją wypowiedź myślę, że nie masz bladego pojęcia co to merytoryczna dyskusja
Zluzuj półdupki, to może przestaną ci się telepać. Jak się ktoś obraca w takim towarzystwie handlarzy prochami, to jest JEGO wina, że mu wypłacają baty. Tak w zasadzie to mam w głębokim poważaniu zarówno tego na filmie, jak takich pacanów jak ty.
az mi się skojarzył ten ziomek 420 z Miles87 taki sam zjebany dzban
Mam nadzieję, że Was kiedyś też ktoś tak dojedzie i przypomnicie sobie ziomka z drżącymi mięśniami jak będziecie osrani po pachy. Pizdeusze jesteście i kozaki przez internet. Teraz sobie poszczekajcie na mnie a jak już wam wyjdą pierwsze włosy na jajach to wrócimy do merytorycznej dyskusji
Skoro się prosisz to masz.
Szczekam na ciebie hau hau kurwa .
Czy ty wiesz co napisałeś ? Stajesz w obronie złodzieja,pedofila,itp. Nie potrzebne skreślić.
Weź ić stont
Mam nadzieję, że Was kiedyś też ktoś tak dojedzie i przypomnicie sobie ziomka z drżącymi mięśniami jak będziecie osrani po pachy. Pizdeusze jesteście i kozaki przez internet. Teraz sobie poszczekajcie na mnie a jak już wam wyjdą pierwsze włosy na jajach to wrócimy do merytorycznej dyskusji
Wyjedź czasem ze swojego Piździchowa to może kiedyś do Ciebie dotrze, że istnieje inne życie i otoczenie niż gangsterzenie, przemoc i inne gówno, które było może na czasie w latach 90-tych i tylko chwilowo teraz odżyło przez gloryfikowanie świętej pamięci gangsterów z mercedesów na blachach WPR i WWL.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów