18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Twierdził, że jest podróżnikiem w czasie.
s................s • 2013-06-03, 13:55
Do najbardziej niezwykłych należały opowieści Titora, które dotyczyły świata przyszłości. Z ujawnionych przez niego informacji wyłaniał się przerażający obraz świata jutra. Do najbardziej destrukcyjnego i mającego wpływ na losy całej ludzkości wydarzenia miało/ma dojść w 2015 r. Właśnie wtedy wybuchnie III wojna światowa, która pochłonie życie 3 miliardów ludzi. Według jego zapowiedzi, rozpocznie się ona od ataku nuklearnego przeprowadzonego przez Rosję na Stany Zjednoczone, Chiny oraz niektóre ośrodki europejskie, w którym ucierpią najważniejsze miasta. Stany Zjednoczone odpowiedzą na atak i zatriumfują. Unia Europejska oraz Chiny zostaną jednak zniszczone.

Niektórzy uważają, że mężczyzna na zdjęciu to John Titor

Czytałem objawienia tego Titora parę lat temu i powiem szczerze, że najbardziej mna wstrząsnął fragment w którym powiedział, że w roku 2013 wszyscy rudzi ludzie znikną z powierzchni ziemii, dodał też, że nie tylko rudzi ale i łysi bo mogli być wcześniej rudzi.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzichader 2013-06-03, 14:02
źródło jakieś?
Zgłoś
snik0 2013-06-03, 14:09 11
wikipednia - źródło informacji tworzone przez debili dla idiotów podaje
pl.wikipedia.org/wiki/John_Titor
Zgłoś
xanos 2013-06-03, 14:28 2
Widziałem to już gdzieś tutaj.
Zgłoś
Smutas 2013-06-03, 14:46 8
Ale gniotowaty materiał. Czekam teraz na relację wypełniających psychuszki Napoleonów, Hitlerów, Tutenhamonów i innych takich.
Zgłoś
cicik 2013-06-03, 14:46 3
zajebiście sie sprawdza ...
cyt:

Te wydarzenia, według oficjalnych oświadczeń Johna Titora, miały miejsce do roku 2036:

Druga wojna secesyjna, mająca rozpocząć się od 2004 do 2008 i trwać do 2015.
W 2012 nastąpi wydarzenie podobne do przejścia przez Morze Czerwone Mojżesza w ucieczce przed niewolą egipską.
Trzecia wojna światowa rozpoczęta w 2015, zakończona przez Rosję, która zbombardowała amerykańskie, europejskie i chińskie miasta.
Przed tym wydarzeniem (nazywanym "N-Day") Chiny wymuszają przyłączenie do swojego terytorium Japonii, Korei i Tajwanu.
Do użytku wchodzą broń chemiczna i biologiczna.
Australia odpiera chińską inwazję.
Wojna zabija 3 miliardy ludzi.
Zgłoś
tratatalo 2013-06-03, 14:47
trolling level expert niech wytypuje jakieś zakłady kto wygra jakieś zawody teraz a może nie chce zagiąć czasoprzestrzeni
Zgłoś
djoshin 2013-06-03, 15:46 12
tusku miej się na baczności znikniesz gadzie ;D
Zgłoś
rockface123 2013-06-03, 16:18
Mam nadzieje
Zgłoś
p................a 2013-06-03, 18:13
Najbardziej się uśmiałem z Australii odpierającej chińską inwazję.Chyba na kodach grali.
Zgłoś
D................s 2013-06-03, 19:28 1
Ciekawe czy łysy z brazzersa jest rudy.. Hmm
Zgłoś
D................a 2013-06-03, 19:28 48
Zgłoś
rubaszny_rollo 2013-06-03, 20:13 1
kolejny pierdolony nostrodamus
Zgłoś
ellsworth 2013-06-03, 22:05
Taa. Jasne. Tylko dziwnym trafem, ten koleś pisał to wszystko w internecie nie dając się zidentyfikować, a za jego postami siedział zapewne zwyczajny facet z najnormalniejszym dowodem osobistym, numerem ubezpieczeniowym i w pełni udokumentowaną historią edukacji od przedszkola.
Poza tym wg. niego m.in. powinno już dojść do II wojny secesyjnej czy 'wydarzenie podobne do przejścia przez Morze Czerwone Mojżesza'. Ile rozstępujących mórz ostatnio widzieliście?
Zgłoś
Maikeru_Kuma 2013-06-03, 22:11 7
El Psy Congroo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem