Kobieta nie była zwrócona głową na światło czerwone, przez co zrobiła stłuczkę samochodem. Wszystko zostało kamerowane samochodowym rejestratorem. Nagrane było wtedy od razu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może kolejne ostrzeżenie dla autora tematu za kaleczenie polszczyzny?
aldziaw napisał/a:
Może kolejne ostrzeżenie dla autora tematu za kaleczenie polszczyzny?
Mądrze prawi, polać jej!
Przecież to jest jakiś skurwiały ukr mieszkający w Lublinie, bo na dalszą podróż mu hrywien nie starczyło...
PS. Mam piwnice do posprzątania i wiem, że ukry się takich robót po taniości podejmują. Jakbyś reflektował to daj znać.
PS. Mam piwnice do posprzątania i wiem, że ukry się takich robót po taniości podejmują. Jakbyś reflektował to daj znać.
@Cyrk
Robiłem kiedyś z ukraińcem. Pokazał jak wygląda 100 Hrywien ukraińskich.
Na pytanie ile to jest warte w złotych powiedział, że to jest gówno warte.
Tak, cena w kantorze to ~17,50.
Robiłem kiedyś z ukraińcem. Pokazał jak wygląda 100 Hrywien ukraińskich.
Na pytanie ile to jest warte w złotych powiedział, że to jest gówno warte.
Tak, cena w kantorze to ~17,50.
Cytat:
Mam pytanie do autora postu.
Skad Ty kurwa jestes? Trzy posty i w kazdym opis pisany gorzej niz przez Google Translator, ktorym tlumaczono z mongolskiego na polski!
Kurwa mac! Imigranty nawet juz na sadola sie wpierdalaja
zacznij używać polskich znaków, a potem się pucuj.
Autorze co ty ćpasz?
A ja zawsze z uśmiechem czytam te słowne zawijasy wiedząc, że czeka mnie uczta bóldupienia w komentarzach
@PanDymsza
To mi laskawie kup i podaruj system z jezykiem polskim jak Ci to tak przeszkadza.
Swoja droga moglbys czytac uwaznie, w stopce mam informacje dlaczego nie uzywam polskich znakow.
To mi laskawie kup i podaruj system z jezykiem polskim jak Ci to tak przeszkadza.
Swoja droga moglbys czytac uwaznie, w stopce mam informacje dlaczego nie uzywam polskich znakow.
baraq napisał/a:
Mam pytanie do autora postu.
Skad Ty kurwa jestes? Trzy posty i w kazdym opis pisany gorzej niz przez Google Translator, ktorym tlumaczono z mongolskiego na polski!
Kurwa mac! Imigranty nawet juz na sadola sie wpierdalaja
a Ty zaglądasz na sadola tylko w wakacje czy co? Kolo ma specyficzny (mało powiedziane) styl wypowiedzi i tyle. Niektórzy się przyzwyczaili i nawet nie zwracają na to uwagi. A opis wbrew pozorom zrozumiały.
666trololo666 napisał/a:
sjp.pwn.pl/szukaj/kamerowa%C4%87.html
Chyba Ty.
Nie. To zasrane słowo niedawno weszło do mowy potocznej, wczęsniej był to doskonały probierz lingwistycznej słomy w butach. Widzę, że się posiłkujesz internetem. Masz tu info z sieci:
W Korpusie Języka Polskiego PWN (ponad 60 milionów słów) czasownik ten występuje tylko kilka razy i tylko w języku mówionym. Niektóre słowniki już go odnotowały i określiły jako potoczny.
Jednak Wy jesteście matołki, a do tego gadacie jak wsiury.
'Kamerowac' xD Niedzielny satanista...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów