Kobieta nie była zwrócona głową na światło czerwone, przez co zrobiła stłuczkę samochodem. Wszystko zostało kamerowane samochodowym rejestratorem. Nagrane było wtedy od razu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mam pytanie do autora postu.
Skad Ty kurwa jestes? Trzy posty i w kazdym opis pisany gorzej niz przez Google Translator, ktorym tlumaczono z mongolskiego na polski!
Kurwa mac! Imigranty nawet juz na sadola sie wpierdalaja
Skad Ty kurwa jestes? Trzy posty i w kazdym opis pisany gorzej niz przez Google Translator, ktorym tlumaczono z mongolskiego na polski!
Kurwa mac! Imigranty nawet juz na sadola sie wpierdalaja
Coraz więcej robotów na sadolu.
Niedługo ludzie w necie to będzie mniejszość.
Niedługo ludzie w necie to będzie mniejszość.
Kurwa żaden imigrant ani tłumacz gógla. Typ od X czasu zaczął tak pisać myśląc, że to jest zabawne i tak mu zostało.
Kiedyś była moda na sadolu na pisanie jakby tłumaczone z googla a teraz on usiłuje uskuteczniać modę zjeb+yoda+translator all in one.
Nie dawajcie po prostu piw jego tematom z takimi opisami i bojkotujcie to jak ja.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kiedyś była moda na sadolu na pisanie jakby tłumaczone z googla a teraz on usiłuje uskuteczniać modę zjeb+yoda+translator all in one.
Nie dawajcie po prostu piw jego tematom z takimi opisami i bojkotujcie to jak ja.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
@Dinaeel
ja tam nie widziałem wyprzedzania a omijanie. W tym wypadku chyba jest większe wykroczenie i z tego co pamiętam większy mandat za to grozi.
Samochód po prawej stoi, kiedy dochodzi do "wyprzedzenia" więc omijanie
ja tam nie widziałem wyprzedzania a omijanie. W tym wypadku chyba jest większe wykroczenie i z tego co pamiętam większy mandat za to grozi.
Samochód po prawej stoi, kiedy dochodzi do "wyprzedzenia" więc omijanie
Opis filmu tłumaczysz najpierw translatorem z polskiego na obcy język i z powrotem na polski?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów