oby nie była kobietą sadistica
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
oby nie była kobietą sadistica
Jak ja nie lubię ciągłego growlu... Zaśpiewała by normalnie pewnie wyszło by lepiej.
2:45 widziałem trzustkę
Angela Gossow to ona nie jest(jest młodsza i jednak ładniejsza od wokalistki Archenemy) wokalnie ale fajnie że się stara
@up
długo szukałem i nie znalazłem nigdzie żadnego kobiecego wokalu który byłby równie zajebisty co growl Angeli Gossow.
a tak swóją drogą, Arch Enemy zeszło na psy...
a co do filmiku to widać że dziewcyna ma możliwości [gardłowe]. ciekawe tylko w jakiej branży się odnajdzie.
wróżę jej albo metal, albo
długo szukałem i nie znalazłem nigdzie żadnego kobiecego wokalu który byłby równie zajebisty co growl Angeli Gossow.
a tak swóją drogą, Arch Enemy zeszło na psy...
a co do filmiku to widać że dziewcyna ma możliwości [gardłowe]. ciekawe tylko w jakiej branży się odnajdzie.
wróżę jej albo metal, albo
szkoda mi takich ludzi. nawet taką laseczkę po czymś takim kwalifikuje na inhalacje Cyklon-B.
pojebana jakaś, zamiast na webcamie się rozbierać to odpierdala jakieś maniany
Bardzo kobieco...
Jakby kto chciał sprawdzić
Pokaż cycki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów