📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JedzMojLagier napisał/a:
nie wierze ze komentarz na tak niskim poziomie jest jako najwyzej oceniany, czas umierac
Dokładnie. Robi się z tego polska komedia. Wystarczy "kurwa" albo inne "gówno" i musi być śmieszne, a jak ciebie to nie śmieszy to się nie znasz na żartach. Ale widocznie taki gówniany humor króluje teraz na przerwach. Ręce opadają.
bubr32 gowno to ty masz zamiast mozgu
kares, EudezetReprezent, JedzMojLagier, Chłopaki jak patrzę na wasze ostatnie posty w waszych profilach to wyczuwam tu hipokryzję w dodatku jako iż jesteście zerami (a przynajmniej tak was postrzegam) mam totalnie w dupie wasze zdanie na ten temat - a po braku piw pod waszymi postami twierdzę iż nie tylko ja
up
po powyższym poście wnioskuje, że jednak nie masz tego w dupie. Ja miałem szczęśliwe dzieciństwo i nie szukam na siłę akceptacji szczególnie w postaci piw na tym forum.
po powyższym poście wnioskuje, że jednak nie masz tego w dupie. Ja miałem szczęśliwe dzieciństwo i nie szukam na siłę akceptacji szczególnie w postaci piw na tym forum.
@up
to może nie szukaj niczego na tym forum skoro rażą cię rasistyczne komentarze jak głupie by nie były. To jest Sadistic i jak widać nie bardzo na niego pasujesz.
PS. Zgadłeś, szukam przyjaciół w internecie i akceptacji...
...ja pierdolę, idź w chuj!
to może nie szukaj niczego na tym forum skoro rażą cię rasistyczne komentarze jak głupie by nie były. To jest Sadistic i jak widać nie bardzo na niego pasujesz.
PS. Zgadłeś, szukam przyjaciół w internecie i akceptacji...
...ja pierdolę, idź w chuj!
@up
nie rażą mnie rasistowskie komentarze ale głupie i prostackie owszem. I zasadą każdego forum jest możliwość odpowiadania na nie (na te mniej głupie zresztą też). Jeżeli tobie to nie pasuje to sam idź w chuj.
I na tym kończę tę żenującą dyskusję.
nie rażą mnie rasistowskie komentarze ale głupie i prostackie owszem. I zasadą każdego forum jest możliwość odpowiadania na nie (na te mniej głupie zresztą też). Jeżeli tobie to nie pasuje to sam idź w chuj.
I na tym kończę tę żenującą dyskusję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów