📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
"– To jak ty się właściwie nazywasz, bo zapomniałem. Kolec? Stolec?
– Bolec.
– A więc uważnie mnie posłuchaj, Bolek. Byłeś w Stanach?
– Nie.
– No właśnie, a ja znam kogoś, kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz, skąd się wzięli czarni w Ameryce?
– Z Afryki?
– No właśnie, handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki. A czy ty myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę silnego, zwinnego Murzyna i wywieźć go za ocean?
– Chyba nie.
– No jasne, że nie. Udało im się to, ponieważ wywozili tylko takich, co nie potrafili spierdolić przed siatką albo byli największymi głąbami w plemieniu i wódz ich sprzedawał za paczkę fajek, bo i tak nie miał z nich żadnego pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. Pożenili się, porobili dzieci, świat poszedł do przodu. Pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew. Są potomkami człowieka, który dał się złapać w siatkę na własnym podwórku. Dlatego nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu, kapujesz?"
– Bolec.
– A więc uważnie mnie posłuchaj, Bolek. Byłeś w Stanach?
– Nie.
– No właśnie, a ja znam kogoś, kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz, skąd się wzięli czarni w Ameryce?
– Z Afryki?
– No właśnie, handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki. A czy ty myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę silnego, zwinnego Murzyna i wywieźć go za ocean?
– Chyba nie.
– No jasne, że nie. Udało im się to, ponieważ wywozili tylko takich, co nie potrafili spierdolić przed siatką albo byli największymi głąbami w plemieniu i wódz ich sprzedawał za paczkę fajek, bo i tak nie miał z nich żadnego pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. Pożenili się, porobili dzieci, świat poszedł do przodu. Pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew. Są potomkami człowieka, który dał się złapać w siatkę na własnym podwórku. Dlatego nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu, kapujesz?"
Kurwa. Jakoś pod pośredniakiem nie zbiera się tyle murzynów. Jak do pracy to nie ma komu. Ale jak na zamieszki i kradzieże to całe stada przybiegają.
mygyry napisał/a:
Floyd by tego chciał
Floyd pewnie nie takie akcje odpierdalał, dlatego zainteresowała się nim policja
lm65 napisał/a:
ktoś powinien z góry rzucić butelkę z benzyną albo kilka heheh
worek z moczem też dobry...
To teraz powinni nagrać filmik jak próbują obrabować furgonetkę przewożącą pieniądze, byłoby ciekawie.
I całe dziesiątki lat przyswajania białych do życia wśród czarncyh; że są normalni, nieszkodliwi itd. poszedł sie pierdolić
Kurwa przypadkowo czy nie podczas interwencji dusza murzyna jedna osobe potrafia postrzelić gdy sie stawia... a tu juz nie potrafia wejsc w szyku z bronia i zakończyć to gowno wielkie gdzie ich jebana gwardia narodowa gdyby odrazu strzelali do takich to by byl spokoj na drugi raz a tak maja większy burdel teraz jak by rozjebali tych czarnych i innych inaczej kolorowych. U obcych potrafia sie wjebac na kraj i siac spustoszenie ale na wlasnym podwórku to jakas jebana samodestrukcja
Oni protestują tylko po to żeby kraść.
Ciarka mariusz to ty sie ukrywasz pod tym nickiem. Pytam bo strasznie ciarkujesz na tym portalu, i te komentarze jakby wprost wyjęte z konferencji przed komendą główna.
a moze zrobic oddzielny dzial "zamieszki w USA" bo przypuszczam bedzie tego tu pelno teraz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów