18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
AdiX 2009-09-20, 21:48 2
Kurwa... umarłem.
Zgłoś
pedzel 2009-09-20, 21:51
fajna dupa
Zgłoś
Ajgi 2009-09-20, 21:53
ZajeDupne
Zgłoś
K................0 2009-09-20, 22:09
Widzę, że odwiedzacie wykop.
Zgłoś
B................S 2009-09-20, 22:19 3
Kazimierz80 napisał/a:

Widzę, że odwiedzacie wykop.

no w koncu wrzesien - czas WYKOPkow
nie martw sie kolego jak dobrze poszukasz to napewno znajdziesz cos ciekawego i sie z nami tym podzielisz a wtedy bedziesz taki 'fajnooryginalny' polecam zaczac szukac o tutaj:

Zgłoś
K................0 2009-09-20, 22:27
Napisz jeszcze raz, tylko postaraj się, bo z tego postu tutaj nic nie da się zrozumieć. Ja pisałem o tym, że 2 godziny temu zostało dodane na wykop.pl, weszło na główną i od razu jest tutaj.
Zgłoś
swierzaq 2009-09-20, 22:28 1
sutka mu wycieli w fotoshopie
Zgłoś
yarzapp 2009-09-20, 22:47 2
Kazimierz80 napisał/a:

Napisz jeszcze raz, tylko postaraj się, bo z tego postu tutaj nic nie da się zrozumieć. Ja pisałem o tym, że 2 godziny temu zostało dodane na wykop.pl, weszło na główną i od razu jest tutaj.

Hello? Nie wszyscy tu odwiedzają wykop? Jeśli by nie dodał wielu by nie zobaczyło? Hej? Tak trudno to zrozumieć?

wykop.pl/ramka/163702/cala-prawda-o-wykopie
Zgłoś
Saia 2009-09-21, 0:00
ciekawe czy w takim razie można ruchać dresa w pachę.
Zgłoś
D................9 2009-09-21, 0:01
Saia napisał/a:

ciekawe czy w takim razie można ruchać dresa w pachę.

sprawdź i nam opowiedź
Zgłoś
KieldW 2009-09-21, 0:05
Zajebiaszcze! Piwo!
Zgłoś
.................. 2009-09-21, 0:06
Cytat:

sprawdź i nam opowiedź

Zakładam że miałeś na myśli opowiedz, więc wnoszę aby to nagrał w formie filmiku i pokazał.
Zgłoś
andariel 2009-09-21, 8:19
swierzaq napisał/a:

sutka mu wycieli w fotoshopie

Zgłoś
r................l 2009-09-21, 11:58 1
hehe, teraz pakerzy zaczną sie zastanawiać czemu to ktos chciał ich w pache wyruchać..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem