Ciekawostki na temat bazgrołów powstających podczas nudnych wykładów. Gość spoko o tym opowiada.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Troche jak Wołoszański na speedzie ale dryg prezenterski jest:)
Nadmiernie pracuje ustami żeby utrzymać dobrą dykcje - Jestem specjalistą.
Ewentualnie ćwiczy przed upojną nocą z kolegą.
Nadmiernie pracuje ustami żeby utrzymać dobrą dykcje - Jestem specjalistą.
Ewentualnie ćwiczy przed upojną nocą z kolegą.
Spoko, ale chyba nie trzeba do poprawnej dykcji angażować całej japy, yyyy, twarzy.
dobra skoncz pierdolic bo mi sie caly zeszyt zarysowal
A Freud pewnie w każdym bazgrole widział fiuty, albo gwałcenie matki, albo gwałcenie psa czy coś tam ;p
Napierdala głową jak kura. Nieciekawy głos, wygląd i maksymalnie wnerwiająca mimika. Dzisiaj już tak łatwo o widzów?
niewytrzymałem do końca, przekazuje cos ciekawego ale za bardzo błąznuje
W 2:05 sformułowałem dokładnie tę samą myśl, którą wypowiedział w 2:07. Przypadek?
gość taki trochę niekryty krytyk( wyprodukowany w chinach)
Od jutra mażę nałogowo w zeszycie, a potem nauczycielowi wyskoczę z tekstem, żeby zapoznał się z wynikami badań Jackie Andrade ^^ Ale pewnie skończy się na uwadze w zeszycie za pyskowanie ;/
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów