📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grauper napisał/a:
Wysiadł bym na miejscu tego frajera. Wyjebał babuni z lewego sierpowego , by sie złożyła i tyle ;]
Taaa...wpierw potrzebujesz samochodu
Co ma Bóg do tego że tu stoję?
haha ale się uśmiałem było trzeba to zakończyć gazem pieprzowym
''Takiego wała cię będę przepraszała'' Zajebała wierszem
Za łapę chwycić, szybę do góry i pocisnąć ile fabryka dała.
ja bym jej połamał łapska, przecież szyba by popękała przez mohera. aż mnie zatrzęsło. czemu jej nie przyciął łapsk ?
swoją drogą tacy katoliczka z niej jak każda, składa rączki, ale wpier...lić od razu by chciała kijem
swoją drogą tacy katoliczka z niej jak każda, składa rączki, ale wpier...lić od razu by chciała kijem
Jebany ateista jak się do starszych odzywa.
Radio Maryja ofiarą SMS-owego żartu - telefony się urywają
Ktoś wpadł na pomysł, jak skutecznie zablokować telefon Radia Maryja. Coraz więcej osób dostaje wiadomości SMS o treści: "Zaraz mi się rozładuje komórka. Dzwoń na stacjonarny xxxxxxxxx". Zamiast ciągu znaków x podawany jest numer rozgłośni ojca Rydzyka. W ten prosty sposób doprowadzono do zablokowania centrali telefonicznej radia - czytamy w media2.pl.
Ojciec Tadeusz Rydzyk nagrał nawet specjalny komunikat, który co jakiś czas odtwarzany jest na antenie radia:
"Kochana rodzino Radia Maryja. Uprzejmie informuję, iż co jakiś czas są jakieś dziwne akcje przez które utrudniana jest praca Radia Maryja. Takimi są m.in. inspirowane także przez akcje sms-owe, telefonów niecenzuralnych, obrażających Radio Maryja i wolontariuszy odbierających połączenia, również telefony z groźbami, zaś od początku kwietnia także blokady telefonów do naszej rozgłośni. (...)"
Na początku był to czyjś żart, teraz jednak, podchwycony przez coraz większą grupę osób, staje się poważnym problemem dla toruńskiej rozgłośni i jej słuchaczy. Pozostaje zadać pytanie, czy każdy z adresatów wiadomość SMS ma kogoś znajomego w Toruniu, że nie dziwi go numer kierunkowy "56"?
Ktoś wpadł na pomysł, jak skutecznie zablokować telefon Radia Maryja. Coraz więcej osób dostaje wiadomości SMS o treści: "Zaraz mi się rozładuje komórka. Dzwoń na stacjonarny xxxxxxxxx". Zamiast ciągu znaków x podawany jest numer rozgłośni ojca Rydzyka. W ten prosty sposób doprowadzono do zablokowania centrali telefonicznej radia - czytamy w media2.pl.
Ojciec Tadeusz Rydzyk nagrał nawet specjalny komunikat, który co jakiś czas odtwarzany jest na antenie radia:
"Kochana rodzino Radia Maryja. Uprzejmie informuję, iż co jakiś czas są jakieś dziwne akcje przez które utrudniana jest praca Radia Maryja. Takimi są m.in. inspirowane także przez akcje sms-owe, telefonów niecenzuralnych, obrażających Radio Maryja i wolontariuszy odbierających połączenia, również telefony z groźbami, zaś od początku kwietnia także blokady telefonów do naszej rozgłośni. (...)"
Na początku był to czyjś żart, teraz jednak, podchwycony przez coraz większą grupę osób, staje się poważnym problemem dla toruńskiej rozgłośni i jej słuchaczy. Pozostaje zadać pytanie, czy każdy z adresatów wiadomość SMS ma kogoś znajomego w Toruniu, że nie dziwi go numer kierunkowy "56"?
Yalo napisał/a:
dobrze, że część tego pierdolniętego pokolenia niedługo kopnie w kalendarz
heh to ja już nie chce widzieć tego co się będzie działo jak pokolenie nk i fotki osiągnie wiek moherowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów