📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kicolek napisał/a:
Pijesz pewnie do Kaczyńskich, ale przecież to takie pierdolenie, że rydzu każe ludziom głosować na PiS, bo sam niejednokrotnie jechał po nich jak po gównie...
Teraz i tak nie ma na kogo sensownie głosować.
Może jak dorosnę i pójdę na wybory, będę miał lepszy wybór, niż wy teraz.
Każdy teraz w tych wyborach siebie wart.
I te całe nasze pierdolnięte prawo.
Człowiek karany nie może sprawować funkcji posła, ministra i tych innych podrzędnych, ale może być prezydentem...
Każdy kandydat teraz jest chyba wart, tyle co pył...
Miałem podobną sytuację xD. Jakaś babcia na mnie nawrzeszczała, że jestem dzieckiem Tuska, a Tusk wywiózł ludzi do lasu i ich rozstrzelał. Ten sam gatunek moherowatych najwidoczniej
A ja się nie dziwie się że młodzież zaczepia, napadają i tak dalej, od tego oni są, od tego są oni.
"takiego wała" mnie rozjebało
hmmm, zamiast próbować opuścić szybę nie lepiej otworzyć drzwi..?
nielegalnie staje to się doigrał
nielegalnie staje to się doigrał
dobra, nie zauwazylam co jest w tym smiesznego, wartego uwagi i ogladania. byl stek wyzwisk. dla mnie zenada
Cytat:
i jeszcze mogła znów cytując zakrzyknąć "kuuultury kurrwa"
HAHA ,przypomniało mi się jak ostatnio w tramwaju jakaś stara zołza do mnie z tekstem (chyba była bez sztucznej szczęki) KULTULY KULFA TROCHE MLODY CLOWICHEKU!!! I siadła sobie XD na swą owłosioną starą dupę
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-22, 00:12 ]
no, tej kultury trochę mógłbyś nabyć i przestać napierdalać capsem
"Ja mam taką rodzinę i takich bliskich że oni ci głowy skręcą" za to może być sprawa wygrana dla kamerzysty x)
można jakoś ściągnąć ten film???
Babciu wrzuć na tace i płacz że nie masz na leki idź do św. Rydzyka on cie uzdrowi krucyfiksem i pomodli się do Boga żeby odwołał powódź.
Ja bym jej rękę przytrzasnął szybą, a potem bym zaczął ruszać i powoli przyspieszać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów