📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przecież to był ostatni przystanek
Stara rura nauczy się szybciej wysiadać z autobusu!
Nie, no żart... Kierowca straszny chuj.
Ostatni przystanek, typa ciśnie na 2kę a ta stara prukwa, spaceruje sobie po trolejbusie jak by na zakupach była !
Wysiadka kurwa !
Wysiadka kurwa !
Ja tam widzę, że Prukwa dopiero wsiadła i chciała zająć pozycję siedzącą ale w wyniku działania zasady dynamiki straciła kontakt z podłożem i została poproszona przez Pana Newtona o opuszczenie autobusu w trybie natychmiastowym
Baronessa napisał/a:
Stara rura nauczy się szybciej wysiadać z autobusu!
Albo zjebany czujnik który pokazywał że drzwi z tyłu są zamknięte
A mi jakoś tak po ludzku przykro się zrobiło. Normalna kobieta której przytrafił się wypadek.
Mi to wygląda jak by jakiś łeb wykorzystal okazje i podpierdolił autobus
O kirwa tego się nie spodziewałem
Szybciej wysiadła niż wsiadła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów