W czeskim Lidlu nowa akcja tematyczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na wyprzedaż rocznika 2016 toyoty hilux z fabrycznie montowanym karabinem maszynowym.
7,62x39 za 2,90zł/szt.? I to w promocji 50%? Pogięło kogoś?
SaveTheTrees napisał/a:
pamiętaj, ze to czeska gazetka więc nie 2,90zł tylko 0,46zł
Tu są ceny w koronach
U nákupů v hodnotě vyšší než 10 000 Kč - výbušný pás sháhid, zcela zdarma!
Sadystyczne w CHUJ!
SaveTheTrees napisał/a:
Witamy w Polsce kolego...
Zarobki jak na Ukrainie, a ceny jak w USA.
SaveTheTrees napisał/a:
Fakt, że grafika fikcyjna i wymyślona sobie ot tak z dupy jednak jeśli chodzi o ceny to jak najbardziej trafiają one w Polskie realia, czyli - zarobki jak na Ukrainie a wydatki jak w USA.
@up
Kolejny
To są ceny w koronach czyli wychodziło by mniej niż 50gr za sztukę
Serio czytać nie umiecie?
Kolejny
To są ceny w koronach czyli wychodziło by mniej niż 50gr za sztukę
Serio czytać nie umiecie?
Racja, na telefonie małe literki miałem, człowiek nie dowidzi...
W tej sytuacji powiem tylko jedno - kupowałbym.
W tej sytuacji powiem tylko jedno - kupowałbym.
@Up Cena 290koron jest za 10 naboi z magazynkiem.
Czyli jakieś 4,2zł za sztukę w chuj drogo mimo tego że Czesi zarabiają lepiej i mają ogólnie trochę taniej niż w Polsce to to w ogóle się nie kalkuluje a ak-za 360zł? W afryce akacze dają małym dzieciom za jeden podpis wstępu do armii + miska ryżu.
Czyli jakieś 4,2zł za sztukę w chuj drogo mimo tego że Czesi zarabiają lepiej i mają ogólnie trochę taniej niż w Polsce to to w ogóle się nie kalkuluje a ak-za 360zł? W afryce akacze dają małym dzieciom za jeden podpis wstępu do armii + miska ryżu.
powinno być oferta ważna od 11.09.01 do końca wyjebania wszystkich fanatyków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów